Eylül 2022 Uçan Yıldızlar :)

Eylül 2022 Uçan Yıldızlar
Bu ay yeni fikirlerle ilham verici bir ay olacak. Bu nedenle bazı engelleyici veya şans arttırıcı Klasik Feng Shui fikirleri aşağıda belirtiyorum.
 Merkezdeki Creative Yıldız, yeni fikirler ve yeni fırsatlar getiriyor Merkezdeki 4. numara aynı zamanda Şeftali Çiçeği Yıldızı (romantizm!) 
Genel olarak ilişkiler hız kazanıyor En şanslı sektörler Merkez, Kuzey, Güney, Batı ve GB’dir. Güneydoğu, Doğu, Kuzeydoğu sektörüne dikkat edelim çözüme ihtiyacınız var. KUZEY sektörü tamamlama şansı getiriyor
4 numaralı yıldız, Flying Star haritasının merkezine yerleşerek yeni fikirler ve yeni ilhamlar getiriyor. Yılın son çeyreğine girerken, yeni maceralara atılma şansı ile yeni fırsatlar açılıyor. Gezginler, hayalperestler, şairler, öğrenciler ve gençler için harika bir zaman. 4 numara aynı zamanda sevgi dolu romantizm hisleri ve genel olarak daha iyi ilişkiler getiren Şeftali Çiçeği Yıldızıdır. Yeni ittifakların kurulduğu, yeni dostlukların doğduğu ve başkalarıyla çalışmanın fayda sağladığı bir zaman.

En şanslı sektörler sarı renkle vurgulananlardır .Merkez, Kuzey, Güney, Batı ve GB. Bu ay anaerkler, atalardan daha şanslıdır. Anneler daha fazla etkiye sahipken, babaların mücadele etmesi gereken Beş alan var. Bu arada Güneydoğu ve Doğu’nun ahşap sektörleri bu ay hem çekişmeli sektörler; evin bu kısmını sessiz tutmaya çalışın. Buradaki 3 yıldızın etkisini bastırmak için buraya kırmızı renk kullabilirsiniz.
Arkadaşların ve ailenin tadını çıkarmak ve hem kişisel hem de profesyonel ilişkiler geliştirmek için harika bir ay.





GÜNEYDOĞU

Aylık gerilim ve romantik skandal olasılığı yaratarak, özellikle kadınları etkileyen gönül yaralarına neden oluyor. Buradaki aşırı Ağaç enerjisi ilişki sorunlarından kaynaklanan duygusal stresi beraberinde getirebilir.  Enerjiler, akademik ve edebi girişimlerde başarı getirmeye yardımcı olur. 
GÜNEYBATI
YENİ FIRSATLAR Bu sektörün kısmeti, Zafer Yıldızının bu ay burada uçmasıyla devam ediyor. 1 numaralı yıldız, burada ikamet edenlere kariyer gelişimi ve edebi şans getiriyor.   Sağlık şansı zayıf olduğundan, bu alanda bir Wu Luo ile Hastalık Yıldızını kontrol altında tutun. Burada çok zaman geçirenler beslenmenize dikkat edin ve sağlıksız alışkanlıklardan kaçının.  Hastalıklara ve kazalara karşı korunmak için sağlık budhası kolyesini ve/veya koruma kolyenizi takabilirsiniz. ( konu hakkında bize ulaşabilirsiniz)
DOĞU
KAVGALAR VE YANLIŞ ANLAŞMALAR 2, kişisel ve ticari ilişkilerinize yanlış anlamalar ve anlaşmazlıklar getiren tartışma yıldızı 3’e katılıyor.   Evlilikler ve yakın ilişkiler, bu sektördeki unsurların çatışmasından kaynaklanan baskıdan muzdariptir. (Devamı için ulaşabilirsiniz ?)
MERKEZ
AŞK & YARATICILIK Merkez sektörün şansı aşk ve sınav şansı alanlarında artar. Yazarlar ve öğrenciler, üretkenlik, yaratıcılık ve becerilerini geliştirme fırsatları için bu ayı daha iyi bulacaklar. Benzer şekilde, para şansı da artacaktır.  Zenginlik ve iş şansı getirmek için bize ulaşabilirsiniz. Romantizmi etkinleştirmek için de bize ulaşabilirsiniz
BATI
RÜZGARLAR VE BONUSLAR Heavenly Star 6, bu alanı kullanan herkese iyi şanslar getirir. Rekabetçi bir durumdaysanız, rekabeti yenmek için hamlelerinizi hızlı yapın. Çok hızlı hareket etme konusunda endişelenmenize gerek yok, içgüdülerinizle hareket edin ve her şeyi fazla düşünmeyin. Sizi başarıya götüren görünmeyen ele güvenin.  ?
KUZEY  KUZEYDOĞU
HARCAMALARA DİKKAT Kayıp Yıldızı, KD’de ikamet edenlere yüksek ihanet ve beklenmedik harcamalar olasılığı getiriyor. Ön kapınız bu sektördeyse, ev güvenliği konusunda ekstra dikkatli olmanızı önerebilirim. ?
TAMAMLAMA ŞANSI Bu sektördeki ay ve yıllık yıldızlar bir araya gelerek On-of-Ten’i oluşturur. Bu güçlü tamamlama şansı yaratır ve kariyer gelişimi ve parasal kazançlar getirir. Evin bu bölümünde oturanlar için iş şansı da mükemmeldir.
KUZEY BATI MUHTEŞEM YILDIZI BURADA Aylık 5 Sarı, özellikle ailenin erkek üyelerine hastalık ve talihsizlik getirebilir. Başarı simgenizi buraya yerleştirin ve negatif chi’yi kontrol etmek için önleminizi alın. Belirtilen hastalık vücutlarının bu kısımlarını etkileyeceğinden, bu sektördeki kişiler akciğerlerine ve burunlarına dikkat etmelidir.  

Burada belirtilen tüm öneriler sizlerin var olan ve ya şu an olmadığını zannettiğiniz şans ve değerinizi arttıracak önerilere girişi sembolize eder. Bir adım sonrasında sizlerde olabilecek değişim ve isteği arttıracak yöntemleri geliştireceğiz.

Not : Ek olarak Klasik Feng Shui dışında Daoist Feng Shui danışmanlığı verilmektedir.

İyiye yormak iyi gelir. Sen istedikten sonra bir harf bile şans getirir.

Sevgi ve şans sizlerle olsun?

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.