Temmuz 2022

Haziran nasıl geçti derken Satürn etkisi ile de gelen özümsemelerle daha da büyümemize yardımcı olan gökyüzü bir kez daha ”deneyimlesen dahi her bir şeyi paylaşma” dedirtti kendi adıma 🙂 Az ama öz insan hepimizin kaderi.

Gök Söyler Yer Dinler demiştik. Ve her zaman Kader yerine getirir sözünü.

Büyük dersler içeren 2022 yılı özellikle Ejderha, Maymun ve Fare burçları için daha fazla dersleri değişimleri içeriyor demiştik daha önceki yazılarda. Buna istinaden At ın cömert ve Satürn ile birleşen enerjisi bize gerçekten neler yapabileceğini gösterdi. Bu üç burç bu sene içinde değişimler yaşayacak mecbur. ( Haritanıza bakıp daha detaylı konuşabiliriz )

7 Temmuz itibari ile Keçi’nin enerjisine yaklaşıyoruz ve bu biraz rahatlama içerebilir. Enerjisel olarak Gök ateş olduğu için finansal konular ve sağlık, üretim, tüketim konuları gündemde olacak. Daha fazla detaya girmek istemiyorum. Olumlu açıdan bakarsak enerjisel olarak neşe ve canlılık verecek günleri görebiliriz. Bu ay Yin Toprak üzeri; Yin Ateş olduğu için değişken ve sabiti istikrarı olmayan bir enerji içerisine girebiliriz. Aynı zamanda endişelilik ve hareketlilik isteği verebilir. Aynı zamanda karizmatik, huzurlu, dengeli, özverili de hissedebilirsiniz 🙂 Bu paranın iki yüzü gibidir. Bazı günler iyi bazı günler diğer yanımız ortaya çıkabilir. Önemli olan daha çok nerede kalmak isteyeceğimiz olabilir mi acaba?

Toprak elementinin üzerinde oturan ateş , bir tür “çıkış” enerjisinin sonuca bağlanmasını sağlar. Sonunda bir dinginlik ve rahatlık hissi üzerimize düşebilir. .

Hayattaki diğer her şey gibi, aşağı olan da yukarı çıkmalıdır . Çok zor ve ezici görünen şey aynı zamanda daha kolay ve daha rahat hale gelecek. Bu ayın en şanslı burçları Domuz, Tavşan ve Keçi burçları olacak. Haritanızın hangi alanına denk geldiğine bağlı olarak haberler değişim gösterebilir tabi.

Çoğunlukla iyi haberlere bağlı kalmak istesem de, Temmuz ayında biraz daha tartışma görmeye devam edebiliriz.

Keçi ayrıca Yang Ağaç, Yang Metal ve Yang Toprak Yılı veya Günü’nde doğanlar için bir Asilzade ayıdır. İşleri daha yumuşak hissedeceğinden, bazı olumlu başarılar elde etmek için uygun bir zaman. Açık bir zihin ve açık bir kalp ile tüm sorunların üzerinden gelebilmeniz mümkün olacaktır.

Dört Sütununuzda bir Ox varsa, bu ay bir çatışma olacak. Bu nedenle, bu ay ki çatışmayı en aza indirmeye yardımcı olmak için normalde At burcu kolyesini taşımanız önerilir.

Keçi ile ilgili dikkat edilmesi gereken bir diğer husus, onun aynı zamanda Toprak Cezası adı verilen bir dizi oluşturan bir Element olmasıdır. Çin Tıbbında bu, böbreklere ve karaciğere ekstra sevgi göstermeniz gerektiği anlamına gelir. Siyah, beyaz, mavi ve yeşil gibi kullanışlı renkleri bir araya getirmek yardımcı olsa da, her zaman söylüyorum, hiçbir şey gerçekten vücudunuzun içerisine koyduğumuz sevgiden daha iyi olamaz. Bu nedenle, beslenme biçimimize dikkat etmek ısıyı soğutmak için daha fazla Yin gıdalar veya vücudu düzenlemek ve desteklemek için antioksidanlar yemek çok daha iyidir.

Beceriler, tutumlar, eylemler, duygular ve şans, hayatın her alanında rol oynar.

Unutmayın, Çin Metafiziğinin en temel teorisi, kendimize ait bir dünyada yaşamadığımızı söylüyor. Hepimiz birbirimize bağlıyız ve iç içeyiz. Bu nedenle, şansımız ve eylemlerimiz her zaman birbirleriyle bir ilişki içindedir. Bu yüzden öğreniyor ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Güzel bir Temmuz ayı diliyorum.

Şans ve sevgi bizlerden yana olsun.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.