Her gün Özel 22.02.2022

Bugün 22.2.2022, muhtemelen bize işbirliği yapma, yürümeyeni bitirme, birlikte yeni yaratma ve bölünmeyi iyileştirerek dengeyi yeniden kurma fırsatları sunacak.

Bugün bu portal için iki etkinlik yapmayacağım. Gerekirse öğrenmek isteyenlerle paylaşabilirim.

( Özel renk bir mum yakın bir dilek dileyin ve en sevdiğiniz kişiye veya resme bakın. Gerçekleşmesi için engel olmadığını göreceksiniz. Ritüelin devamı için bize ulaşabilirsiniz. Şimdilik bu da yeterli olabilir))

Bugünün enerjisi güçlü ve yılı tüketen bir enerji, bu nedenle bu, ilişkide nerede güçlü hissettiğimizi ve nerede olmadığımızı ortaya çıkarabilir.

Her birimiz kendi hayatımızın yaratıcılarıyız. Sürdürdüğümüz hikayelerden ve yarattığımız yaşam deneyimlerinden sorumluyuz. Örneğin, sevgi ve dikkat çekmenin bir yolu olarak drama odaklanırsak, bilinçsizce daha fazla mücadele ve zorluk yaratacağız. Oysa ilahi bir deneyimden daha azına razı olmamak için bilinçli bir karar verirsek, buna göre tezahür edeceğiz. 

Bu gün geçişleri gücümüzü geri almamızı ister. Bu genellikle, gerçeğimizi söylemek veya kendimizi küçültülmüş hissetmemize neden olan bir sorunu proaktif olarak ele almak gibi doğru eylemlerde bulunarak yapılır. 

Unutma, sen onlara izin vermedikçe kimse senin gücünü alamaz. Kimleri bir kaide üzerine koyduğunuzu ve sonra mükemmel olmadığı için gücendiğinizi düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Yaşamınız, ebeveynleriniz, partneriniz, öğretmenleriniz, arkadaşlarınız vb. Küçük oynamak ve mükemmel olmaları gerektiği yönündeki projeksiyonunuzu yerine getirmedikleri için başkalarını eleştirmek her zaman daha kolay bir seçenektir. Bunun yerine, kendi eksikliklerinize odaklanmak ve başkalarının seçimlerinden bağımsız olarak gerçekten otantik ve güçlendirilmiş bir yaşam sürmek için tam sorumluluk almak çok daha zordur.

Gününüz kutlu olsun, herşeyi öz benliğinizde durdurabilirsiniz. Çünkü gerçeğimizle uyumlu yürüdüğümüzde her şey daha kolay.

ChineseAstrologer

Herşey yeni başladı…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.