Ekim 2021

Yaşam sana sunulmuş en büyük lütuf. En güzel anında şükrettiğin, en kötü anında nefretle neden buradayım dediğin. Eğer bunu okuyanlardan biriysen ilk cümleyi her zaman hatırla, unutanlara hatırlat. Bu ben olursam çekinme bu cümleyi kopyala ve mesaj at 🙂

böylelikle lütuf olduğunu daha çabuk anlayacağız 🙂 ChineseAstrologer

Ve işte buradayız… Köpek ayı! Vay! Vay! 8 Ekim, zaten çığır açan bu yıla son yükseliş, sarsılış, ani karışıklıklar, toprak cezası diyeceğimiz yanardağ patlamaları, depremler, göçükler vb durumları işaret ediyor. Kısacası işleri bir kez daha sarsmak için yeni bir enerji dalgası burada.

Çin Hsia takvimine göre, Köpek ayı ayrıca Kış mevsimi başlamadan önce Sonbahar mevsiminin yakın sonuna işaret eder. Bu aynı zamanda toplu olarak yılın güçlü aşamasında döngüsel enerjiler alanında daha derine daldığımız anlamına geliyor.

Özellikle yılın başındaki tahminlerimi takip edenlerdenseniz bu yılın enerjisel olarak birkaç ayın enerjisinin çatıştığından bahsetmiştim. Örnek olarak Temmuz ayı ne kadar sarsıcı ve üzücü geçmişti. Umarım benzeri yaşanmaz ve dahası olmaz ancak benzer ve bu kez finansal, yönetimsel ve idari alanda şaşırtıcı zamanlar göreceğiz. (Detayları isterlerse danışanlarımla paylaşıyorum)

Ancak farklı olan, önümüzdeki 30 veya daha fazla günün yılın enerjisini daha da artıracak ve yoğunlaştıracak olmasıdır. Bu nedenle, şimdiye kadar yaşamınızda Toprak 土 enerjisinin teması ne olursa olsun (veya nasıl olursa olsun) tezahür ediyorsa, başka bir sarsıntıya hazır olun.

Bu ay yersel ve göksel alanda bütünüyle maneviyatı, dönüşümü ve kendi kendini uyandırmayı özetlediğinden, Köpek 戌 ile eşleşmesi bu tema etrafında daha da yüksek bir farkındalık yaratacağı anlamına gelir.

BaZi 八字

Ejderha 辰 (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) yılında doğduysanız çatışma altındasınız. Ancak Ejderha 辰 Elementi yalnızca Yıl ile sınırlı değildir. Aslında, Ejderha 辰 ayında (5 Nisan – 5 Mayıs) veya Ejderhanın 辰 saatinde (yerel saatle sabah 7 ile akşam 9 arasında) doğmuş olmanız gibi, Dört Sütununuzun herhangi bir yerinde varsa bu ay enerjiler çatışma halinde olabilir. Ancak, en hassas alan Gün Sütunu’na karşı olan çatışmadır. Ejderha 辰 gününde doğup doğmadığınızı öğrenmenin tek yolu Çin Takvimine baktırmanız faydalı olabilir. (Bu nedenle Ejderha burçları üzerlerinde koruyucu objelerini taşıyabilirler.)

Not : çatışmalar her zaman kötü olmak zorunda değildir. Değişim ve değişim başlangıcına işarettir. Sizi edemediğiniz harekete , hayat mecburi hareket ettirir.

Değişim konusunda rahat olun. Tutumunuzu değişim beklentisine göre ayarlamak, bir kontrol, bakış açısı ve takdir duygusu aşılayacaktır. Unutmayın, yaşamlarımızda olayları yaratan değişimdir. Bu nedenle, yaşamınızdaki hangi alanların ayarlanması gerektiğini proaktif olarak belirleyebilirsiniz. Bu önemli.
Evinizin, özellikle de uyuduğunuz yerin Feng Shui’sine dikkat edin. Ay yıldızının yatak odanızda olumsuz bir etkisi varsa, bu, huzursuz uyku, hastalık ve rahatsızlıklar, ilişki yanlış anlamaları ve çatışmaları vb. provoke edebilir.

Planların değişeceğini ve değişeceğini bilin, bu nedenle sonuç beklediğiniz gibi değilse çıkmaza girmeyin.
Hızlı, mini hafta sonu gezileri yapsanız bile bu ay daha fazla seyahat edin.
Yıldızlar kış uykusuna yatmadığı için evden daha sık çıkın. Ayın teması meşgul.
Özellikle rutin durgun ve sıkıcı geliyorsa, rutininizi ayırın veya değiştirin.
Kazalara ve aksiliklere karşı daha duyarlı olabileceğiniz için sürüş davranışlarınız konusunda daha dikkatli olun.
Sağlığınıza ve esenliğinize daha iyi bakın, böylece zihniniz ve bedeniniz ortaya çıkabilecek her türlü stres ve rahatsızlıkla başa çıkmak için mükemmel durumda olur.
Çatışma Gün Sütununuzdaysa ve bir ilişki içindeyseniz, daha sabırlı ve bağışlayıcı, iletişiminizde ve teslimatınızda daha yumuşak ve net olun. Küçük tartışmaları daha büyük tartışmalara dönüştürmemek için aranızda sağlıklı alanlar veya sınırlar oluşturmak da idealdir.

Ceza
Köpek 戌 ayı ile Öküz yılı Toprak Cezası yaratır. Bu nedenle bu ay özel dikkat gerektiriyor çünkü Ekim zaten hassas olan Toprak Cezası yılını ağırlaştıracak. Döngüsünü tamamlayacak.

Öküz 丑, Keçi 未 ve Köpek 戌.

Bu, BaZi haritanız zaten Öküz 丑 ve Keçi 未 içeriyorsa, 2021 Yılı bu tasarımı tamamlar ve Köpek 戌 Ayı bu cezayı daha da artıracaktır. Bu özellikle, Güçlü Toprak çizelgeleri Toprak Elementini hiçbir şekilde destek almak istemeyen veya TERCİH ETMEYEN kişiler için tehlikelidir.

En ufak Belirtileri;

Aksilikler Ocak, Temmuz ve Ekim ayı itibariyle sizledir.

Sağlık sorunlarınız birden artmaya başlamıştır.

Etrafınızda her şey ters gitmeye başlamıştır.

Birden iyi giden her şey 30 Eylül gecesi itibariyle ters gitmeye başlamıştır.

Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız olduğunuza inanıyorsanız doğum tarihinize ve saatinize göre bu çatışmaya arabuluculuk edip enerjiyi yumuşatacak bilekliğe ulaşmanızı tavsiye ederim.

Ekim aslında yeni bir döngü ve başlangıçlar için yeni alanların açıldığı aydır. Ancak bu ay enerjileri yeni başlangıç adımları için iyi enerjiler vermiyor. Ekim ayı enerjileri Eylül ayı enerjilerine göre biraz daha zorlayıcı olacak. Özellikle İkili İlişkiler, aşk, finansal konular ve ülkeler arası ilişkilerde etkisini gösterebilir.

Bu aralar pek bir ilişkiye başlamayın demek istemesem de özellikle Ejderha burçları ve tabi tüm diğer burçlar 8 ila 18 Ekim de ilişkiler dahil olmak üzere her alanda temkinli davranmalılar.

Bu ayın en dikkatli olması gereken burçları ejderha, öküz, köpek ve keçi burçları olacak. Bu burçların enerjileri büyük sorunlar yarattıkları gibi; kaos ortamı ve depremler, tartışmalar, krizlere yol açabilir. Bu ay özellikle hayatınızda gizеmli, çеkici vе karizmatik kadınlar/erkekler bir anda gündeminize oturabilir.
Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin kırıntılarıyla birlikte karşınıza birileri ortaya çıkabilir ve sizi deneyebilir. Sakın kanmayın, siz ileriye bakın. Aşk, iş, ortaklık konularında eskiler ortaya dökülüyorsa bunların geçici olduğunu bilerek yaşamınıza devam edin.

Tutkulu aşklar, aşk cinayеtlеri bu günlеrdе artabilir.

Finansal açıdan da dengesizlikler ve parasal sorunlar ortaya çıkabilir.

Ekim ayı, yeraltı zenginlikleri ve bunlar ile ilgili dünya genelinde anlaşma/çatışmaları açığa çıkarabilir.

Aşırı toprak kazaları, deprem vb etkileri de görebileceğimiz bir ay olabilir.

Kendi iç dünyamıza gelecek olursak; geçmiş geçmişte kalmış mı yoksa hala peşimizde mi bunları net olarak gösterecek büyük sınavları karşımıza çıkarabilecek.

Siz siz olun ikili ilişkilerinizde mevcut ilişkiniz dışında geçmişten gelen veya yeni gelecek olan ilişkinin cazibesine kapılmayın.

Aşk, iş, ilişkiler, maddi dengesizlikler maalesef biraz yorucu olabilecek.

Haritalarında özellikle Ejderha-Öküz ve Köpek burçlarını içeren kişiler bu ayın dengesiz etkilerini daha fazla hissedecekler.

Bu sürеçtе bir aşka başlamayın. Özеlliklе yеni bir aşka başlama vеya bitirmе kararı almayın.

Hayatın neresinde olursanız olun, kim olursanız olun, ne yapıyor olursanız olun veya kaç yaşında olursanız olun, fiziksel, duygusal ve ruhsal sağlığınız şu anda en önemli önceliktir çünkü bu aşırı dengesizlik hastalık ve külfetli sıkıntılar yaratabilir. En önemli uyum sizin kendinizle uyumunuz. Ve herhangi bir sorunumuz olduğunda bu uyum dengesini kaybedebilir. Yaşam denge ve dengeler üzerine kurulu. En önemli denge her zaman ”Bizim içsel uyumumuz”.

Güzel ve kolaylıkla geçecek güzel sürprizlerle dolu bir Ekim olması dileğiyle.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.