Aralık 2020 Daoist BaZi Yorumu

2020 Fare Yılını yaşıyorken 7 Aralık 2020 itibari ile Fare hakimiyetindeki aya giriş yapıyoruz. Hoş bir yıl olmayan 2020’nin tüm faturasının zavallı Fare simgesine kesilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü Yersel Simge olan Fare’nin etkisini güçlendiren Göksel Enerjiler ( Değiştirilemeyen Yazgı) bazı şeylerin net olarak yaşanması gerektiğini işaret ediyor.

Dünyanın kendisi ve insanlık adına değişim, dönüşüm, denge arayışı  2020 yılının özeti.  Evrenin kaprislerine maruz kaldığımıza inanmamalıyız. 

Aralık ayın 7 si itibariyle zorlu olacak.  BaZi takvimine göre  14 Aralıkta da GüneşTutulması gerçekleşecek.  Daha çok inanç ve hayatın anlamı yönünden bakış açılarını değiştirebilecek olan bu tutulma, özellikle inanç dünyasındaki ekseni daha fazla gündeme taşıyabilir. Bununla birlikte eğitim konularında da yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Doğanın sert hareketleri de 2020 yılının bu döneminde gözlemlenebilir. Bununla birlikte kişisel çıkarların sert ekonomik dalgalara dönüşmesi ve sonrasında sosyal hayat içindeki yoğun hareketlenmelerde önemli görünüyor. ,

Aralık Ayının zorlu geçeceğini söylememin nedeni ilişki ceza gününe işaret etmesi. ( Ceza türünün etkileri ve bilgi için ulaşabilirsiniz.)

Fare simgesi (7 Aralık – 6 Ocak)  yılın en güçlü Su döngüsünü de beraberinde getiriyor.

Aralık ayı, yılın şimdiye kadarki en güçlü gezegen ve temel hizalamalarından bazılarını sunarak 2020 yılını daha da kayda değer kılacak. Su elementi hakimiyetindeki 2020 karanlık geçse de  iyimserlik ve sıcaklığı kucaklamamız için bize ilham verecek olan ay içine de adım atıyoruz bir yandan. Duygusal ve ruhsal yükümüzün yanı sıra ilişkilerimizdeki açığa çıkması gereken, görmek istemeyip gözümüzü kapadığımız şeyler gün yüzüne çıkacak gibi gözüküyor.

Hiç şüphe yok ki, 2021’e enerjik geçiş devrim niteliğinde olacak ve tüm BaZi çizelgeleri değişimi hissedecek. Çünkü 2021 Toprak elementine geçiş yaparken beraberinde yer sarsıntısı, yersel hareketler aktifleşecek.

Yersel  Dal, Fare’dir (7 Aralık – 6 Ocak)  Aralık, yılın enerjisiyle (ayrıca Fare’yle) çoğalacak, bizi coşkulu ve hızlı akan su enerjisine adeta bir tsunami kasırgasına dönüşecek. Yani yaşamımızdaki HER ŞEYİ yoğunlaştıracak. Bunu olumsuz alanı ve korkuyu beslemek yerine bu ay doğruyu söylemek, yeni bilgiler edinmek, yeni amaçlar edinmek, ilahi ve  ahlaki açıdan ilerlemek çok için ideal. Bu aslında büyülü ve paha biçilemez bir fırsat olarak değerlendirilebilir. Yolumuza çıkabilecek her şeyi salıverdiğimiz, olanı olması gerektiği gibi kabul edebildiğimiz sürece kesinlikle olumlu ilerleyecek bir ay 🙂

Su elementinin artışı ile Covid 19 salgınını dünya çapında hissetmeye başlamıştık ve tüm yıl boyunca güçlü su nedeniyle devam etti. Şimdi 2020 yılının en güçlü Su elementi ( içerisinde ateş elementi bulunmayan) içerisinde ilerliyoruz. Aşı buluşları ile pozitif gelişmeler yaşanırken ilerleyen günlerde hastalıkta artışlar; belki bir mutasyon geçirerek farklılaşma olabileceği görülüyor. Daha dikkatli ve temkinli olmamız gereken günler kapıda. 10 -11-12-14- 20-21 22 Aralık tarihleri enerjilerin yüksek ve her alanda üzerimizde etkilerinin görüleceği tarihler olacak.

( Sizin hangi alanınızda sizi etkileyeceğini öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz. )

14 Aralık, sadece yeni ay tutulması nedeniyle değil, aynı zamanda Fare x Tavşan cezasını oluşturan gün olduğu için çok önemli bir gün. Bizimle çalışanlar bilirler bizler için tutulmalar gerçekten çok önemlidir. Ancak bu ay her zamanki yeni ay niyetleri dilemek doğru değildir. Dahası, kişiler arası ilişkilerimiz etrafındaki hassasiyetler artacağı için olumsuz etki artabilir . Bunun yerine, odak noktanızı içe çevirmek ve kişisel felsefelerinizi, ruhani inanç sistemlerinizi ve görüşlerinizin 2020’de nasıl değiştiğini incelemek için bu 3 günü kullanabiliniz.

Büyük Birleşme : sadece her 20 yılda bir gerçekleşen nadir bir gezegen bağlantısı 21 Aralık’ta Satürn ve Jüpiter’in bir araya geldiği zamandır. Özelilkle 20-21 22 Aralık günlerinde öngörüler, altıncı hisler artabilir, garip olaylar birbirini izleyebilir.

Öküz (00.01-01.00),

Tavşan (05.01-07.00),

Ejderha (07.01-09.00),

Keçi (13.01-15.00) ve

Köpek (19.01-2100) saatlerinde duygularda artış gözlemleneceği gibi  ve iletişimlerimizle ilgili hassasiyetlerimizde artış görülebilir. 

Bu nedenle, bu ay hedeflerinize doğru adımlar, duyguları serbest bırakma ve hayatınızda yaptığınız her şeyi tamamlama zamanı olacak. Unutmayın, suyun enerjisi sadece korkularınızın üstesinden gelmekle ilgili değildir, aynı zamanda yeni bilgeliğe ulaşmak için muazzam bir zaman yaratır. Dolayısıyla bu, hayatınızda ani bir dönüşüm yaratma potansiyeline sahiptir. Eğer Su elementi hayatınızda olumlu bir alanınızda ise size çok verimli bir ay getirecektir.

Aralık Fare ayı, Asilzade  ( Koruyucu Melekler ) 

eğer:

  • Yin Toprak veya Yin Ağaç ayı veya gününde doğduysanız;
  • Yin Ağaç ve  veya Yin Toprak Yılında doğduysanız;
  • 5 veya 9 (1945, 1959, 1975, 2009 vb.) ile biten bir yılda doğduysanız koruyucu melekler dediğimiz Asilzadeler sizinle olacak. Olabilecek muhtemel kazalardan sizi en azami şekilde koruyacak kişi, hayvan, obje hatta bitkiler yanınızda olacak. ( Detay için http://www.sifa-sanatlari.com/ adresinde whatsApp tan bize ulaşabilirsiniz. )

Çatışma 

Fare ayı şu durumlarda sizin çatışmanızdır (1942, 1952, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) yılarında doğduysanız ( At Yılları )

(5 veya 6 Haziran -ile (7 veya 8 Temmuz arası At Ayında doğduysanız;

Doğum saatiniz  11.00-13.00 arasında ise zorluklar / değişimler kapınızı çalabilir.

Ceza

Fare ayı, aşağıdaki durumlarda Cezanızdır:

  • Tavşan Yılında (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) doğdunuz.
  • Tavşan Ayında doğdunuz (5 veya 6 Haziran ile 7 veya 8 Temmuz arası doğumluysanız;
  • Tavşan Günü’nde doğduysanız veya 05.00-07.00 saatleri arasında  saatinde doğduysanız ilişkilerinize ve düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz.

Fare-Tavşan enerjisinin güçlü muhalefeti, size hayatınızda, özellikle de ilişkilerinizde tam olarak nereye yerleştiğinizi gösterecektir. Kaçınmak için çok çabaladığınız tüm o rahatsız edici duyguları size gösterecektir. Önemli bir kişisel gelişim rehberidir aslında bu çatışma 🙂

İlişkilerde gerçekten ne istiyorsunuz?

Neye ihtiyacın var?

İhtiyaçlarınız şu anda karşılanıyor mu?

İlişkileriniz dürüst mü? İlişkileriniz gerçek bir şekilde ortaya çıkmanıza izin veriyor mu? gibi soruları ortaya çıkarabilir.

Bu ay içsel sohbetler artacak. Bu nedenle, düşüncelerinizi ve duygularınızı dürüst ama nazikçe paylaşmaya odaklanın (ve dinleyin), her zaman haklı olma ihtiyacınızdan vazgeçin. Bu çatışmadan daha kolay çıkabilirsiniz.

Yaşamın mekaniği aslında muazzam şekilde ilerliyorken, bizler bazı şeylere takılıp kalıyoruz. Ancak arka planda büyük bir sistem işliyor. Bu insan eli ile olan bir şey asla değil. İstenildiği kadar en üst platformlarda insanoğlu kendini güçlü, yenilmez ve her şeyi yönetiyor hissetsin bu matematiği bizim görmemiz sağlanabilir evet ancak bu dev sistemi yapabilmek insanoğluna ait değil. Demek istediğim şu ki; yaşamın bize öğretmek istediği şeyler tekrar ve tekrar karşımıza çıkar ve biz anlayana kadar bu döngü devam eder…

Amacım size falcılık yapıp, gelecekten haber vermek değil; amacım her birimizin çektiği acıların nedenini ve özünü bulup oradan birlikte çıkabilmek.

2021 ine geçiş yapılan bu ayda sağlık, mutluluk, keyif ve bereket diliyorum 🙂

ChineseAstrologer

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.