3 AĞUSTOS 2020 DOLUNAY

3 Ağustos 2020, toprak elementinin bitişini kutlayan bir dolunay.  Bu yin toprak dolunayı geleneksel bakış açıları, geleneksel yöntemler ve beklenmedik deneyimler için muheteşem bir zaman sunuyor.

Yeni yöntemler uygulamak ve yenilikleri  öne çıkarmak için hızlanma alanları açık ancak bunların öne çıkmasına henüz izin yok. Bu nedenle çelişkili görüşler, sorumluluklarla ilgili sabır eksikliği nedeniyle ilişki zorlukları yaşanabilir Seçtiğiniz yaşam yolunda kalmak artık zorlaşabilir. Ancak 9 Ağustos itibari ile enerjiler, zorlandığınız  veya hayatınızdaki değişimi engelleyen ne var ise onu farketmenizi, sizi rahatsız eden şeyi keşfetmenizi sağlayacak.

Maymun ve metal size motivasyon ve hedefler konusunda artan güç ve coşku verbilir. ( eğer zıt bir element veya zıt bir burç değilseniz) . 

Bu dolunay, Yaz Gündönümü ve Sonbahar Ekinoksu arasındaki güneş noktasında yaz zirvesini işaret ediyor. Toprak elementinde gerçekleştiği için tüm bastırılmış duygular açığa çıkabilir. Artık yeter denilen noktalar açığa çıkabilir ve sizleri zorlayabilir. Bitişler, tartışmalar yaşanabilir. Tüm bunların yanı sıra çamurlu sudan çıkan bir lotus çiçeği gibi duygular su yüzüne çıkarak sizi tam olmanız gereken dingin bir hale getirebilir. Bu nedenle bu dolunay, başkalarıyla daha yumuşak bir ilişki için Su Keçisi ayının doruk noktasını temsilen tüm duygulara işaret ediyor. Finansal ve politik konulara odaklanarak devam ediyor. Değişim ve farkındalık fırsatları herkes içindir. Ancak  Kaplan, At, Keçi ve Köpek yıl veya aylarında doğanlar için en belirgin özellikleri yaşatır.

 

Sağlık ve keyif dolu bir ay dilerim 🙂

Burcu Erim Dural

Chineseastrologer

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.