Temmuz 2020 ayının BaZi Analizi

Bu ayın elemanları Yin Su Keçisi ~

Yersel alan Yin Keçi. (7 Temmuz – 8 Ağustos). Keçi bir Yin Toprak Elementidir ve yaz sezonunun son geçiş zamanını temsil eder. Normal olarak, Keçi işareti güçlü ve sağlam bir Toprak Elementidir.

Bu ay, Yin Su ve Yin Toprak yıkıcı bir döngüde oturuyorlar.  Bu nedenle, Doğa Ana ya da insanoğlu kaynaklı hastalıkların yükselişe geçeceği;  toprak ve ateş kaynaklı felaketlerin bu ay yaygın bir olay olduğundan şüpheleniyorum. Göçük, heyelan, deprem başta olmak üzere yangınların artması da öngörülerimin aradında yerini alıyor. Özellikle 5/ 6/ 7  Temmuz ile birlikte 19/ 20 ve  21 Temmuz arası enerjiler bunlara işaret ediyor.

Örnek ;

  • Dünya Sağlık Örgütü gündeme gelebilir.
  • Aşırı sıcaklıklar,susuzluk ve nem artışları yaşanabilir.
  • Ticaret,işletmeler ve ekonomi gündeme oturabilir.
  • Ülkeler arası borçlanmalar artabilir.
  • Depremler, sel felaketleri, kuraklık gündeme tekrar gelebilir

BaZi 八字

Yin Su

Göksel Dallar bu ay bir damla su gibi Yin Su’yu temsil eder. Mütevazi  tavrı Yang Su dan farklı olduğunu gösterir ve  daha pasiftir. Bir Yin Su gününde doğan insanlar genellikle  gözlemci, algılayıcı, bilge ve kibar olarak kabul edilir.

Yin Su  Kadınlarına en güzel örnek ;Rahibe Teresa, Cameron Diaz,  Jennifer Gray dir.

Yin Su Beyleri : Johnny Depp, Stephen King verilebilir.

Keçi

Keçi, dört Dünya Elementi işaretinden (Ejderha, Köpek ve  Öküz) en güçlüsüdür. Çünkü Ateş ile beslenir. Bu yıl bu durum biraz değişkenlik gösterebilir.

Aşağıdakilerden biri  haritanızda mevcut ise keçi ayı  sizin  asilzade ayınızdır:

  • 0, 4 veya 8 ile biten yıllarda doğduysanız, (yani, 1950, 1964, 1978 vb.).
  • Bir Yang Metal, Yang Wood veya Yang Earth yılında doğduysanız,.
  • BaZi Gün Yöneticiniz Yang Metal, Yang Wood veya Yang Earth ise ( bunu bulabilmek için bir danışmana ihtiyacınız olabilir)

Hayatımızın bir noktasında, kendimizi belki de özellikle hiç kimseden yardım istemeden yaşadğımız için ve yardımın nereden gelebileceğini bilmeden yaşıyoruz.. Bu ay asilzade ayınız ise birçok olumsuz durumdan korunabileceğinizi hatırlatabilirim. İster kişi, ister fırsat, ister ilahi bir bağlantı olsun size yardımcı olacaktır.

Aşağıdakilerden biri haritanızda mevcut ise Temmuz, Clash ayınızdır:

  • Öküz Yılında doğduysanız (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009).
  • Öküz Ayında doğduysanız (5 /6 Ocak – 4 Şubata kadar).
  • Öküz Günü’nde doğduysanız. ( Günü bulabilmeniz daha zor çünkü Çin takvimine ihtiyacınız olacaktır .)
  • Öküzün Saatinde doğduysanızsanız clash ( yani çatışma ) ayınız olacaktır.

Çatışma, düzgün bir şekilde ele alınmaz ve yüzleşilmezse yaşamızda birçok yerde sizi zorlayabilir. Düşüncelerinizi ve eylemlerinizi net bir şekilde ilettiğinize, yanlış iletişimden ve gereksiz tartışmalardan kaçınmaya dikkat edebilirsiniz bu dönemde. Yavaşlamanızı tavsiye edebilirim ve önemli belgeleri imzalama, yeni bir ortaklığı veya projeyi kabul etme, riskli bir finansal harekete geçme vb. gibi önemli eylemlerde bulunmadan önce iki kez  düşünmenizi önerebilirim. Bungee jumping, roller coaster rides, parasailing / yamaç paraşütü, gökyüzü dalışı yapmayı tercih etmek yerine daha sakin bir alanda vakit geçirmenizi tavziye edebilirim .

Temmuz, aşağıdaki durumlarda Toprak Ceza Ayınızdır:

Dört Sütununuzda (Yıl, Ay, Gün, Saat) zaten bir Köpek ve Öküz işaretiniz varsa. Bu, Keçi ayı geldiğinde, Toprak Penaltı dizesinin oluşumunu şu şekilde tamamlayacağı anlamına gelir:

Toprak Cezası yani  endişeler, mide / sindirim, bağışıklık sistemi, tümör ve kan şekeri / pankreas ile ilgili sağlık sorunları ve inanç, güven ve kendine güven kaybı yaratabilir. Bu Toprak Cezası hakkında daha fazla bilgiyi için bana ulaşabilirsiniz. Hem çatışma hem de ceza için aşağıdaki yönergeleri izleyin:

  • Eğer çalışmalarımıza başladıysanız kaçıncı döngüde olduğunuza bağlı olarak bu çatışmalar yumuşamaya başlayacaktır.
  • Ek koruma için ay boyunca  yeşim taşı kolye,bileklik veya altın taşıyabilirsiniz;
  • Evinizin Feng Shui’sine dikkat edebilirsiniz
  • Bu ayın hassas ve fırtınalı bir dönem olduğunun farkında olun. Bu nedenle, kendinizi sağlıklı bir rutine karşı sorumlu tutarak zihinsel sağlığınıza büyük özen gösterin. ( meditasyon ve enerji çalışmalarımız için bize ulaşabilirsiniz.http://www.sifa-sanatlari.com/

Feng Shui玄空 風水

Feng Shui klasik Feng Shui bilgilerinden çok farklı olduğundan ; genel bir yazı yazmak faydalı olamayaktır. Kişiye özel analiz ve çalışmalar daha etkili olmaktadır.

ChineseAstrologer

Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.