2020 Mayıs 22 ”Hepimiz senin için buradayız”.

2020 çok farklı gelmedi mi? Hiç tanımadıklarınla 40 yıllık dostmuşçasına sohbetler, ruhların sofrasında yıllanmış kederler ve mutlulukların yüzeye çıkışı. Beklenmedik kayıplar, beklenmedik birleşmeler ve bunların yanı sıra çaresizlikler, endişeler, tüm bunlara inat yeşeren umut çiçekleri.

Artık zamanı gelmedi mi ? Baştan beri sahip olduğunuz gizli hediyeleri keşfetmenin. Yüzlerce ve binlerce yıl önce dans ettiğiniz bu ilahileri, duaları, dansı hatırlamanın. ⁠
Öldüğünü düşündüğümüz kehribarın yeniden yaşama tutunması, Anka kuşunun küllerinden doğması misali yeniden başlamanın zamanı gelmedi mi? ⁠

22 Mayıs yeni bir ay, belki de yepyeni bir adım, yeni bir proje, yeni bir başlangıçların için geliyor olabilir mi ?⁠

Mayıs’ın enerjisi Ateş ve Metal elementlerini içerdiği için son derece dönüştürücü bir ay oluyor. Ateşin metali yaktığında ortaya çıkan , ‘ısı ve basınca’  dayanabiliyorsanız ki bunu okuyabiliyorsanız pandemi içerinde bu sürece dayanmışsınız demektir. Gerçek özünüzün parlayacağı ruhsal bir süreç sizi bekliyor.

Sadece bu aralar; öfke ve gerginliklerden oluşan ruhsal yaralar ortaya çıkabilir. Öfke yerini geleceği ön görememeye, sıkışıklığa ve ”yeter artık nereye kadar” cümlelerine bırakabilir. İşte tam bu zamanda hatırlamanız gereken iç dünyanızda bir yerde sizle beraber tüm dünyanında aynı çaresizlik içinde olduğu. Ve bu Yeni Ay’da tam bu zamanda elinizi kalbinize koyup ”Hepimiz senin için buradayız ve seni çok seviyoruz’ cümlesini diyecek cesaret ile yürüyebilmek.

Bu Yeni Ay’da dilek dilemek yerine, sevgi ve  şevkatinizi gözünüzün önüne gelen, gelemeyen her bir canlıya gönderin.

Emin olun ulaşacaktır.

Biz her zaman olduğu gibi bu ayda bunu yapacağız.

Chineseastrologer

ŞİFA SANATLARI

Burcu Erim Dural

 


	

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.