Haziran 2019 Genel Enerji Yorumları

Yoğun karışık bir Mayıs Ayının ardından, Haziran ayının dengeli ve uyumlu enerjisine çok ihtiyacımız var. Kırılanların birleştiği, öfkelerin yatışmaya başladığı, yaşam akışının doğal ritimlerinde şekillenmeye ve ilerlemeye başlamanın zamanı olacak bu ay.

BaZi Grafiğine göre, Haziran ayının enerjisini etkileyen en önemli iki unsur bu ayın temsilcisi Yang Ateş Atının üzerinde yer alan Yang Metal. Her iki unsur da Yang olduğunda yapılması gereken beklemek değil hareket etmek olacak. Yani bu ay haritası içindeki bu işaretler bekleme zamanı olmadığını gösterir. Yaşamın içine girmeniz ve huzurunuzu yaratmanız gerekiyor.

BaZi / Feng Shui ve Çin Astrolojisine göre Haziran ayı At simgesinin ayıdır. Ve bu simgenin içerisinde saklı Yin Ateşini barındırır.
Yani, bu size hiç gitmediğiniz yerlere gitme dürtüsü, ilham ve motivasyonu verecektir. ( Tabi daha çok Mayıs, Haziran ve Temmuz doğumlular, haritasında Ateş i ağırlıklı ve Su dengesi zayıf olanlara..)
Bu nedenle, harekete geçmek ve enerji hareketi ile akış sağlamak, istediğiniz yere ulaşmak için çok önemlidir. Haziran hareket ve macera zamanı olacak gibi.

Bu ay genel haritasında, ruhsal ve ilahi bağlantıyı da temsil eder. Bu nedenle, Haziran ayı tamamen ilham kaynaklı faaliyetlerle ilgili olacağı gibi, mistik, inanç ve geçmiş yaşam deneyimleri üzerine ilerlemeler, çözümler getirecektir. (Bu Ateş elementi enerjisi ile ilgili değil, bu ay 2019 yılına özel haritadaki element yerleşimlerine özeldir.)
Aynı zamanda, değiştiremeyeceğinizi düşündüğünüz eski ve katı fikirleri bırakmanıza ve yeni seçenekler bulup bunlarla ilerlemenizi sağlayacak. Böylece ağırlıklardan arınıp, geçmişinizi serbest bırakıp daha kolay ilerleyebileceksiniz.

Bu ay bir çok kişinin içsel mutluluğu yaşayabildiğini görebileceğiz. Bu tabi ki dışa da yansıyacak.Bunun nedeni, aylık enerjinin Haziran ayı At simgesinin 2019 Yıllık enerji sahibi olan Domuz simgesi ile tam bir uyum içinde olması ve gizli birleşme olarak ilahi iç güçle ve dünyevi gücün armonisi yakalayabilmesidir. Dolayısıyla, yüzeydeki şeylerin ne kadar korkunç göründüğü ya da durumun ne kadar çaresiz olduğu fark etmeksizin, “işlerin asla beklemeyeceğiniz şekilde ilerleyeceğini” fısıldayacak ve yaşatacak bu ay.

Haziran ayının en büyük hediyelerinden biri ise açık vizyon, netlik, değişen algı ve güzellikleri olabilecek. İyileştirici ve aydınlatıcı bir zamanı içerir. Haziran ayının enerjisi de işbirlikleri için mükemmeldir bir ay olacak gibi gözüküyor.

Bu genel Haziran ayı enerji analizi. Birde KADER TABLOSU ( BaZi) TAHMINININ DÖRT SÜTUNU na kabaca bakalım.

Bu ay , BaZi (Kaderin Dört Sütunu haritasında/grafiğinde) bir Fare işareti bulunan kişiler için bir çatışma ayı olabilecek.  (grafiğinizin herhangi bir yerinde olabilir) . 8 ve 20 Haziran tarihlerinde veya 11:00 – 13:00 veya 23:00 – 01:00 saatleri arasında özel planlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır.

Doğduğunuz ana gün enerjiniz Yin Metal ise, At sizin korucularınızı temsil eder. Ve bu nedenle aksilikler de karşılaşsanız kolayca içerisinden çıkabileceğiniz anlamını taşır. Bu nedenle doğduğunuz günün enerjisini öğrenmenizde yarar var.

Veya bu ay; BaZi Grafiğinizde herhangi bir yerde bir Öküz, Horoz veya Yılan varsa, Haziran ayı sizin için At (Şeftali / Romantik Çiçek )Yıldızını temsil eder. Yani bu ay aşk kapınızı çalabilir, hayran olup olunabilirsiniz demektir.Bol şans..

(Her ay, enerji dinamiğini ana hatlarıyla açıklamaya çalışıyorum. Böylelikle siz de bu enerjilerin farkında olabilir ve buna göre önlem alabilir,belki de yağmur öncesi şmsite açnak gibi ufak tedbirler alabilirsiniz. Bunun amacı, farkındalığınızı arttırmak ve özellikle zor zamanları farkında atlatabilmek aslında. Aynı zamanda, çelişkili enerjiyi en aza indirmek için aktif olarak çözümler aramak.
Ancak her zaman dediğim gibi siz doğum tarihinizden ibaret değilsiniz. Amacım size bunun ötesinde olmayı yaşatabilmek..
(Konuyla ilgili enerjiyi anlamak ve önlemek adına kendiniz için 1’e 1 BaZi Profil Analizi almayı ihmal etmeyin.)

Genel BaZi / Feng Shui ve Elementlere göre analiz için takip etmeye devam edebilirsiniz.

 

ŞİFA SANATLARİ

CHINESEASTROLOGER

İletisim@sifa-sanatlari.com

instagram : chineseastrologer

instagram : sifasanatlari

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.