19 Şubat Dolunayı ve Öncesi

Bu hafta sonu yani  16’sı itibariyle gelişim adına gösterdiğiniz tüm çabalar sonuç verecek ( iyi, kötü ayrımı göstermeyeceğiz çünkü olan, bizim adımıza mükemmel sonuçlara ulaşacak. Biz henüz göremesek de 🙂 ).

16 Şubat itibariyle Maymun, Horoz burçlarında kendilerini iyi hissedecekleri kişilerle güzel ve verimli vakit geçirebilirler. Ancak akıllarında büyük sorular oluşabilir. 19’undaki dolunay bu duygusal sorunları arttırabilir.

Öküz ve Keçi burçlarında ise hastalıklar ön plana çıkabilir ve biraz hafta sonunu sakin geçirmeleri gerekebilir (bu hastalıklar çevrelerinde de olabilir). Daha kendilerine dönük ve daha sakin adımlar atmalılar. 17’si itibariyle riskli işlere adım atmak isteyecekler. Dolunayda riskler büyük sorun oluşturabilir.

Köpek ve Ejderhalar iş açısından yeni kararlar ve yeni adımlar atmak isteyebilirler. 19’u öncesi yapacaklarına karar verirlerse 20’si itibariyle uygulamaya geçebilirler.

Fareler aşırı duygusallar ve aileleri ile vakit geçirmek isteyecekler. Domuz burçları ise daha çok keyiflerine düşkün davramak isteyecekler. Ev düzenlemesi, taşınma ve yeni başlangıçlar peşinde koşmak isteyecekler.  19’undaki Dolunay duygusal dalgalanmalar söz konusu olabilir. Aşırı uçlarda gezmemek faydanıza olacaktır.

Tavşanlar bu hafta sonu ve hafta içi bir çok güzel sürprizle karşılaşabilir ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Para şansları çok yüksek. Şans bu ayda sizden yana. Kaplan burçları keyfiniz yerinde olacak bu hafta sonu ve hafta içi ancak öfke ve geçmiş kırgınlıklara dikkat. Üstünü örtmüş olduğunuz herşey için kalbinizin acıdığını kabul etmelisiniz.

Bu dolunay her bir canlıyı farklı yönde etkileyecek. Peki canımız çok acıyacak mı? Yine mi gerileceğiz diye bakmayın. Çünkü anlayamadıklarımızı anlatacak bu dolunay. Kısaca yaşamın içinde büyüklü küçüklü sınavlarımızı vereceğimiz sözlülere kalkacağız.

Bu güne kadar yaşamın içinde var olduysanız bu sözlüden de artı puanla geçersiniz merak etmeyin. Ancak bundan sonraki sınavlar için derst dersi dinlemeyi atlamayın. Ve unutmayın ki,

“Siz kendiniz, tüm evrendeki herkes kadar, sevginizi ve şefkatinizi hak ediyorsunuz.” Buddha.

Peki Feng Shui nin etkisi nasıl olacak diyorsanız şöyle bir göz gezdirelim birlikte?

Çin Astrolojisi ( BaZi ) ve Feng Shui genellikle “hayallerinizi desteklemek için fiziksel çevrenizin yardım enerjisini kullanmak” olarak tanımlanır. Feng Shui sadece ev enerjinizi değiştirip evi güzelleştirdiği gibi aynı zamanda evin içinde yaşayan insanlarında enerjisini değiştirip dönüştürür.

Sorunlar ve değiştirmesi gereken enerjiler bazen para akışıyla ilgiliyken, bazen daha iyi bir sağlık için ya genellikle aşkla ilgili olabilir. Odak noktamız sevgi olduğunda, hepimiz aynı şeyi isteriz: yaşamlarımıza daha fazla sevgiyi alabilmek, ilişkilerimizi geliştirmek ve yaşamımızdan zevk almak. Ve şaşırtıcı bir şekilde, Feng Shui enerjisi doğru kullanıldığında, kişisel enerjimizi içinde yaşadığımız alana göre ayarlayabilir.

Bu yüzden geleneksel Feng Shui, evinizin “aşk köşesini” bulmaktan, rastgele nesneleri yerleştirmekten veya dağınıklığı temizlemekten daha fazlasını gerektirir. Bunların hiçbirinde yanlış olan bir şey olmasa da, gerçek şu ki Feng Shui bundan çok daha derindir.

Ancak şimdilik ufak tefek tüyolarla Dolunayı nasıl geçirebileceğimize bir bakalım.

Dolunay için evinizi güzelce temizlemek, bolca çiçek ve topraklı bitkiyle bezemek, kokulu mumlar yakıp meditasyon vb. rahatlatıcı ritüelinizi yapmak sizi oldukça rahatlatacaktır. Kendinizi sevdiğinizi hatırlayın.

”Binlerce mum, tek bir mumun ışığıyla yanabilir ve o mumun ömründen hiç bir şey götürmez. Mutluluk da mum ışığı gibi paylaşıldıkça çoğalır.’’

Aşk ve ilişkileriniz hakkında iç sesinizi dinleyip cevap almak için bir adım daha ileri gitmek istiyorsanız, uygun bir BaZi okuması veya Feng Shui için destek alabilirsiniz.

Sevgiyle

ChineseAstrologer Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.