2019 Domuz Yılı AŞK

2019 Domuz Yılı bolluk bereket ve büyük şans kapılarının açıldığı bir yıl olarak geliyor 🙂

Çin Takvimine göre 5 Şubat Salı günü başlayacak olan 2019 yılı;yine Çin Takvimine göre 24 Ocak 2020’de sona erecek. Domuz, Taocu Çin Zodyakındaki son (12.) pozisyonu kaplar. Eğer 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 bunlardan birinde doğduysanız, Domuz Burcuna dahilsiniz.

2019 yılı; çoğu burç adına para kazanmak ve yatırım yapmak için harika bir yıl! Bunun yanı sıra sevinç dolu, tüm burçlar için bir dostluk ve sevgi yılı olacak; uğurlu bir yıl çünkü Domuz. Yaşamın tüm alanlarına başarıyı çekecebilir.

Peki 2019 yılı sizin için nasıl olacak diğer yazımıza kadar çok ufak bakalım ister misiniz?

Fare : Mutluluk ve refah dolu bir yıl olacak.

Öküz : Öküz için iyi bir yıl. Para kazanmak için yeni fırsatlara sahip olabilirsiniz.

Kaplan : Güçlü ve bağımsız bir burç tabelasında doğmuş olduğundan, genel bir kural olarak, istediğinizi yaparsınız. Bu yıl boyunca, başkalarıyla anlaşmaya nasıl geleceğinizi öğrenmeniz gerekecek.

Tavşan : Mükemmel bir yıl sizii bekliyor. Her zamankinden biraz daha az ihtiyatlı, başkalarına kolayca yaklaşır ve yeni arkadaşlar edinir pozisyonda olacaksınız.

Ejderha : Domuzun sakinliğinin etkisiyle, bu yıl bazı şeyleri tekrar gözden geçirmeniz gerekebilecek.

Yılan : Bu yıl savaşçı ve ikna edici olmanız gerekebilir.

At : 2019 yılı, 2018 Köpek Yılı’ndan daha güzel bir yıl olacak.

Keçi : Tüm tutkularınız yerine getirileceğiniz bir zaman, şans sizin yanınızda.

Maymun : Her yönden şansın yanında olduğu bir yıl geçirebilirsin.

Horoz: Bu yıl başarılı olmak istiyorsanız, aslında başkalarıyla olan ilişkilerinin kalitesine dikkat etmeniz gerekecek.

Köpek :Bu yıl başarılı olmak için sadece kendi çabalarınıza güvenmeniz gerekebilir.

Domuz: Yıl 2019 senin yılın. Önceliklerinizi belirleyerek işe başlayın: hareket etmeye başladığınızda sonuçları görmeye başlayacaksınız.

Ve 2019 AŞK

Fare, Domuz, Tavşan ve Köpek burçlarında doğanlardan iseniz büyük mutluluklar bekleyebilirsiniz. Bu burçlar arasında evli çiftler varsa
sevgi dolu ve tutku dolu bir yıl olacak tabi eşleri de buna çok sevinecek.
Parteneri olmayanlar için 2019 ilişkilerde tanılma ve görüşme için uygun bir yıl gibi görünüyor. Özellikle bu yıl Fare, Domuz,Tavşan ve Köpek burçlarının komidinlerine Mandarin Ördeklerini yerleştirmesini tavsiye ediyoruz. Mandarin Ördekleri, romantizm, bağlılık, sevgi ve eşin sadakatini temsil ettiği için size destek olacaktır.

2019’un ilk üç aylık dönemi, aşkta Yılan, Öküz, Kaplan ve Maymun burçları içinde çok güzel geçecek.Bu burçlarda özellikle 2018’in bu son aylarında, evlilik hayatında zorluklar yaşanırsa, çiftlerin güven ve sevgilerini tekrar gözden geçirmesi gerekebilecek. 2019’un Sonbaharında, bir ilişki yaşamaya eğilimli olabilecekler. Bekar olan Yılan, Öküz, Kaplan ve Maymun burçlar için 2019 oldukça sakin bir yıl olabilir. Sadece yılın başları ve sonuna doğru, Kasım ayından itibaren önemli gelişmeler yaşayabilirler.

Ejderha, Horoz, Keçi ve At burçları için, 2019 yılı, özellikle evliliklerinden mutlu olmayanlar için oldukça fırtınalı olabilir.
Sürekli bir anlaşmazlıkta, zorlukların üstesinden gelmek için enerjilerini boşa harcamakta zorlanabilirler. Yani kısacası ilişkilerini düzeltmekten kaçabilirler.
Peki bu bir kader mi? tabi ki hayır. Değiştirme şansınız hala mevcut. Yeter ki nasıl değişim yapacağınızı bilin. Unutmayın 3 Şans ile doğarız ve bunlardan bir hariç diğerlerini değiştirmemiz mümkün.

2019 kalbinizde ne varsa tüm güzellikleriyle size geri getirsin.

Sevgilerimle;

Z.F Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.