Kasım 2018

Çin Takvimine göre 7 Kasım itibariyle Domuz Burcu Yönetimindeki aya giriş yapacağız..
Eylül ve Ekim aylarının üzerinizdeki etkisi hangi alanda oldu; ne konuda ne kadar zorlandınız bilemiyorum ancak Kasım herkes için daha da geliştirici bir ay olacağa benziyor.
Ekim ayında nerelerde takıldın? Ne kararlar aldın? Ne amaçladın neler yaşadın? Öncelikle bunları analiz etmelisin ki yaşamında bundan sonra atacağın veya atamayacağın adımları görebil.
Genel olarak bu ay söylemeliyim ki;
Ekim Ayı biterken enerjilerde değişim ve dönüşümler başladı..
Bu ay özellikle eleştirisiz, suçlamadan ve küçümsemeden uzak bir ay geçirmenizi tavsiye ederim. Eğer sert ve keskin bakış açısı ve bilgi ayrımlarına sahipseniz Kasım ayının sizin için çok iyi geçmemesi olası.
Çünkü Kasım ayı İnsanların kendilerini reddedişlerini görebileceğimiz bir ay olacak.
Geçmişte acı çektirilen, haksızlık edilen ve incitilen kişilerle bir şekilde yüzleşilecek ve hatta onlara dolaylı veya dolaysız muhtaç olunacak durumlar ortaya çıkabilir.
Kabul edemediğiniz her konuda tekrar tekrar sınava tabi tutulur gibi yaşayacağınız olaylar örgüsü içinde kalabileceğiniz zamanlar yaşanabilir.
Kendinizi ve yaşamınızı olduğunuz gibi kabul etmediğiniz sürece zor zamanlar geçirmeniz olası.
Eğer farkındalık kavramını gerçekten içselleştirdiyseniz;
Aklınızdan geçenin gerçekleştiği anlarınız çoğalacağı gibi; eğer “mış” gibi yapanlardansanız her eleştirdiğinizi yaşayacak zamanlardan geçebiliceksiniz.
Bu ay “Akışa izin ver, tarafsız izle ve eleştirme” Kasım netlik için geliyor..

Her bireyin bir hayali ve bir de gerçekte yaşadığı yaşam var. Her ne kadar mutlu olursanız olun mutsuz olduğunuz, her ne kadar mutsuz olursanız olun mutlu hissettiğiniz alanlarınız var. Bilgelik içinde var olurken cahil olduğunuz konular, zenginlik içinde var olurken fakir kaldığınız durumlarınız var.
Kısacası bu ay; her ne alanda kendinizi zayıf hissediyorsanız, her nerede ehlileşememişseniz ve duygularınıza, düşüncelerinize esir duruma düşmüşseniz bu alanlarda ilerlemeye bakın.

Kasım ayının en büyük hediyesi ve 2019 gündemi bu söz olacak:

‘’Hepimiz aynı teknede, Fırtınalı bir denizde birbirimize güçlü bir güven ve sadakat borçluyuz.Ancak en başta kendimize.’’

Kasım Ayının Burçlara Etkileri

1941,1953,1965,1977,1989,2001,2013 doğumluların biraz dikkatli geçirmesi gereken bir ay. Çünkü bazı şanssızlıklar yaşamanız mümkün. Bir takım aksilikler, tartışmalar, ilişkilerinde beklenmedik ayrılıklar, maddi manevi kayıplar yaşayabilirler.
Böyle bir haritaya sahipseniz yapmanız gereken şeylerden bir tanesi üzerinizde Kaplan figürü taşımak olacaktır.
Bu ay dikkat etmesi gereken birkaç burç ve birkaç konu daha var.
Konularla ilgili detaylar için bana ulaşabilirsiniz.

Kasım Ayı Genel Burç Yorumları
Fare
Bu ay kariyerlerinde iyi olsalarda; farelerin sağlığına dikkat etmelerinde fayda var. Özellikle tansiyon problemleri ve trafik kazalarına dikkat. Dostluklarda problemler yaşanması söz konusu olabilir.
Öküz
Genel şansınız Ekim ayına göre daha da iyi olacak. Uyum içinde olan sevgi ve evlilik hayatının tadını çıkaracak, işinizde iyi fırsatlar yakalayacak, işinizde tatmin edici siparişler alacak ve büyük bir gelir elde edeceksiniz.

Kaplan
Bu ay kaplanların İş alanında bazı zorluklarla karşılaşmaları mümkün. Aile ile anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. Bazı konularda ısrar etmemek sizin yararınıza olacaktır.

Tavşan
Tavşanlar riskli projelerden uzak durmalılar. Hiç görmedikleri akrabaları ile karşılaşabilir, geçmişten gelen ailevi konularda iyi haberler alabiler. Harcamalarını yaparken dikkatli davranmalarında fayda var. İşinizde hiç beklemediğiniz yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ejderha
İşteki problemler biraz daha hafifletilecek. Ancak parasal konularda biraz daha dikkatli olmalılar. Bir takım kararlar verirken sakin olmaları adımlarının daha sağlam atılmasını sağlayacaktır.

Horoz
Ağır iş yükü çalışma saatlerinin artmasına yol açabilir. Ancak buna göre kazanç elde edebilirler. İş alanında taktir toplayabilir, iletişimde başarı sağlayabilirsiniz.

Maymun
İletişimde bazen yanlış anlaşılmalar olsa da ;aşık maymunlar oldukça iyi şansa sahip olacaklar. İşinize istediğiniz verimi alamayacağınızı düşünseniz de başarılı sonuçlar elde edebileceksiniz.

Keçi
İşinizde kendinizden emin davranmalı ve başarı için asla endişelenmemelisiniz. Parayla ilgili konuları makul bir şekilde yönetmelisiniz. Yatırım için doğru zaman.

Yılan
Bu ay zor bir ay olmaması için ilişkilerde sakin davranmak; trafikte yavaş ve temkinli olmak ve önemli işlere imza atmak için bir daha ki ayı beklemenizde fayda var.

At
Patronunuz ya da meslektaşınız ile bir anlaşmazlık yaşayabilmeniz olasılığı yüksek, bu yüzden sözlerinizi ve eylemlerinizi not etmeli ve mümkünse sakin ve iki kez düşünerek konuşmamalısınız.

Köpek
Bu ayda, aşk ilişkisinde istikrarlı bir şansa sahip olacaksınız. İlişkinizi daha da geliştirmek için partnerinizle daha fazla çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Parayla ilgili konularda bu ay biraz gerilebilirsiniz.

Domuz
İş alanında büyümek ve kendini geliştirmek isteyebilirsiniz. İşten elde edilen gelir şansı çok iyi olacak ve yıl boyunca yaptığınız sıkı çalışma buna göre ödüllendirilecek. Ancak kendi kendinizi üzecek, yoracak şeyler bulma bahaneleri üreteceğiniz bir aydasınız. Bu konuda dikkatli olun ve kendinize iyi davranın.

Detaylı bilgi ve analizler için
iletişim@sifa-sanatlari.com dan randevu alabilir, chineseastrologer ve sifasanatlari intgram sayfalarımuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.