27 Temmuz 2018 Tutulma Etkileri

emmuz çok zorlu geçiyor. Astrolojik olarak baktığımızda biraz daha zorlu günler bizi bekliyor gibi. Nereden bakarsanız bakın enerjiler her alanda dengesiz. Bu dengesiz enerjiler çok güçlü olduğu gibi çok etkilide olacak. Bununla birlikte, geçici dalgalanma kaos anlarına, tartışmalar, yanlış anlamalar söz konusu. Bu haftanın genel duyguları, iyimserlik ve güven duygularını kışkırtma temelli olsa da, yaşananlar dengesizlik yaratabilecek.

Doğal hareketlilikler yine ön planda ve bunlara dikkat edilmeli. 20 sinden sonra olabilecekleri kendi sitemde yazmıştım ancak 27 sine doğru volkanik patlamalar, bombalamalar, orman yangınları, fırtınalar, depremler ve kaos olabilecek. Yangınlarla ilgili bazı felaketleri harekete geçirdi daha da geçirecek. Su Elementi çok az olduğu için, dengesizlik kuraklık ve / veya ağır suyla ilgili problemleri de görülebilir aynı zamanda tam tersi su elementi azlığı nedeniyle aşırı yağış, sel ve fırtınalar gözlemleyeceğiz.

1 Ağustosta yine 3 lü ceza denilen enerji çatışmaları mevcut bu sebeple toprak ile ilgili haber, deprem vs görülebilir.

Beş yıl önce, dünya Şili’nin Puyehue yanardağ patlamalarına tanıklık etmişti ve Güney Amerika, Yeni Zelanda ve Avustralya’da 3.500’den fazla kişinin evlerini tahliye etmesi için hava trafiği iptaline neden olmuştu. Şu an buna benzer şeyler yaşanıyor.

Bizler üzerindeki hem bedensel hem de ruhsal etkilerini azımsanamayacak şekilde göreceğiz.
Öfke, kızgınlık, kırgınlık, ilişkilerde ani ayrılma veya eski dostlarla görüşmeye başlama. 
Mide, bağırsak, zehirlenme problemleri bunun yanı sıra başağrısı,başdönmesi,tansiyon problemleri açığa çıkabilir. Tedbirli olmakta fayda var.

Son günlerde yaşanan olaylar üzerine 27 Temmuzda gerçekleşecek Tutulma hem gezegenimiz hem ruhsal ve bedensel olarak bizleri fazlasıyla etkileyecek. Bunu her yerde okuyorsunuz eminim. Yukarıda yazdığım durumların tetiklenmesinde etkisi çok büyük olacak. Ancak bu tutulmanınz biraz güzelliklerinden bahsetmek istiyorum.

Tutulmalar her zaman kötü değildir.Tutulmaların etkisini bir önceki yazımda yazdım.
Ben bu tutulmayı Yaradana, gökyüzüne, benliğinize şükretme zamanı olarak görüyorum.
Tutunduklarınızdan, acılarınızdan ve yanlışlarınızdan uzaklaşacak ve onların farkına varacaksınız. Bunları siz fark etmez ve bu hatalarınızdan siz uzaklaşmazsanız yaşam size bunu kendi yöntemleriyle yaptıracak.
intagram sayfamda anlattım ancak burada da yazıyorum; Bu tutulmaya 1 sene sonra yaşattıkları için teşekkür edebiliriz.

Neden mi?

Mış gibi yapıp, gerçekte olmayanları gösterdiği için; bizi kendimizle, yalanlarımızla baş başa bırakıp düzeltmemizi istediği için v.s
Bu tutulma tüm gerçeklerinizi açığa çıkaracak, kendinizle yüzleştirecek ve sizi uyandıracak.Uyku, aydınlanma,uyanma dediğiniz şeyler dışarıya karşı yaşanacak şeyler değildir. Sizi size karşı uyanmanız ve gerçeğinizle yüzleşmeniz gerçek uyanışınızdır.
Uyanmaktan korkmayın, kendi uykunuzdan kendiniz uyanın. 

olumsuz etkilerinden daha öncede bahsettik. Bunlardan en az şekilde etkilenmek için bol su içip bol hareket etmelisiniz. Bunun yanı sıra qigong yapın,meditasyon yapın farkındalığınızı geliştirecek her ne varsa hayatınıza alın ve devam ettirin. Yaşam buradan sonra başlıyor. Gerçek siz şimdiden sonra ortaya çıkıyor.

Zaman uyanma, fark etme,yaşamınızı sadeleştirme Yaradana,nefesinize,gökyüzüne,kendinize benliğinize şükretme zamanı.

Zaman sizin siz olma zamanınız. 

Sevgilerimle;

Burcu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.