19 – 26 Eylül Haftası

Bu haftaya su burcundaki Ay ile başladık.

Ay şimdi domuz burcunda küçülüyor, bu nedenle bazıları bu ay geçişi sırasında ait olma ihtiyacı konusunda bir hassasiyet hissedebilir. 

Örneğin, sadece ara sıra gördüğünüz aile, arkadaş veya üye olduğunuz herhangi bir grup üyelerinizle paylaşılan hatıralar konusunda dahi duygusal hissedebilir veya kendinizi ailenizin veya sosyal grubunuzun dışarısında kalmış olarak algılarsanız üzülebilirsiniz. 

Bunun nedeni, Ay’ın Domuz burcundaki duygusal hassasiyetlerimizi harekete geçirebilmesidir. Şöyle geri dönüşler alıyorum. Sadece bir burcu yazmışsınız diğer burçlar nasıl etkilenecek? Bu yazı ve diğer yazılar sadece bir burç için değil. Ayın konumu o burçta ancak etkileri tüm burçlara benzer etkileri bu hafta görebilirsinizi anlatmaya çalışıyorum ?

Devam edersek duygusal dalgalanmalar içerisinde başarısızlık, dışarıda hissetme, farkedilememe ihtiyacı bu hafta doğabilir. Bu hisle sevildiğimiz için ek güvence ihtiyacımızla hareket ederiz. 

Bu nedenle, bu hafta birisi yapışkan veya huysuz görünüyorsa, bu, bilinçli olarak farkında olmasalar bile, daha fazla duygusal güvenliğe duyulan derin ihtiyaçla mücadele ettiğinin bir işareti olabilir. 

Ayrıca bu hafta insanların size olan sevgilerini gösterdikleri tüm yolları ve kendinizden daha büyük bir şeyin parçası olduğunuz tüm yolları kendinize hatırlatmak için harika bir gün. 

Gezegende hem kişisel hem de toplu olarak büyük bir geçiş döneminde olduğumuz için, diş macunu reklamlarında gördüğümüz mutlu çekirdek aile gibi belirli bir şekilde bakma ihtiyacına kapılmamak önemlidir. 

Hepimiz bu gezegene, bedenimize, ruhumuz, kendinize aitsiniz, aitiz günlük hayatımızda gördüklerimize ve yaptığımız her şey çevremizdekileri asla bilemeyeceğimiz şekillerde etkiler. 

Bu nedenle güzel etkiler bırakmak için çabalamak gerekli midir?

Kalpten yoksa kalpten gelen her şey güzel midir?

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.