2024 Feng Shui ve Astroloji

2024 yılında evrensel olarak çok önemli bir kapının kilidinin açıldığı bir çağa merhaba diyoruz. Burada sınırlar olmayacak, denk gelişler artacak, enerjiler yükselecek. Bunun için kapınızın yönünün veya kapı numaranızın önemi kalmayacak. Önemli olan o kapının kimler tarafından nasıl kullanıldığı olacak.

Kalbiniz ve vicdanınız rahat ise 2024 e  girmeden dahi yollarınız açılacak. Kapılar ardı ardına açılacak. Numaralara, kapı sahiplerine ve yönlerine takılıp kalmadan ilerleyin. Siz bu evrende bir zerre olabilirsiniz, ancak okyanus zerreler toplamıdır.

Yaşamı sev, doğayı ve tüm canlıları koru.

Feng Shui sadece yön , yer ve mekandan çıkıyor. Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Feng Shui ve Çin takvimi, 60 yıllık döngülere dayanan bir sistemdir. Etkilerini hissettiğimiz ve kısa bir süre sonra geçeceğimiz etkiler, 1964 gibi Yang Ağaç enerjisiyle dolacak. Bu yıllara bakıldığında, birçok olay gözümüze çarpıyor ve insanların olumsuzluklara rağmen ne kadar güzel şeylere öncülük ettiğini görüyoruz. Martin Luther King, ırkçı önyargıları sona erdirmek için şiddet içermeyen direnişlere liderlik ederek Nobel Barış Ödülü almıştır. Aynı şekilde, Nelson Mandela da ırkçı önyargılara karşı barışçıl bir bakış açısından asla vazgeçmeyerek “ölmeye hazırım” konuşması yapmıştır.

Günümüzde, 2024’e dair birçok önemli durum bulunmaktadır. Tüm bu gelişmelerin ana oyuncuları genellikle Yang ve Yin Ağaç insanları olacaktır.

Ancak, 60 yıllık döngülere ek olarak evrensel matematiği de göz önünde bulundurmamız gerektiğini belirtmeliyim. Bu nedenle, çağımızda aynı şeylerin tekrar olacağını söylemek doğru olmayacaktır. Bu inanışın ötesine geçmek ve gerçeklik payını değerlendirmek önemlidir.

Buradan tüm Ağaç kişilerini belirtmesem de dünyada birçok Ağaç insanının bulunduğunu göz önüne almanızı öneririm. 2024 yılında, özellikle 2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, 1946 doğumlular bu etkilerle sıkça karşılaşacaklardır. “Cennet-Cehennem Bekçileri” olarak tanımlanan bu doğum tarihlerine sahip kişilere, sorunların çözümünde sabırlı olmaları, uzlaşmacı ve pozitif bir tutum sergilemeleri önerilir. Ayrıca, dua, meditasyon, Qigong ve yoga gibi aktivitelerle ilgilenmeleri verimli olabilir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.