Feng Shui Temmuz 2023

Temmuz ayı yaz aylarının merhaba dediği ve güneşin kendini tamamen sebest bıraktığı bir ay. Toprak elementinin hakimiyetindeki bu ayın başlangıç döngüsü 8 i itibari ile başladı. Bu döngü kişisel olarak hedeflerimizin gerçekleşebileceği bir ayın döngüsü olacak.

Diğer aylardan farkı daha naif, daha keyifli, daha anlayış ve kazanç dolu bir ay olacağına dair bir çok işareti içerisinde barındırıyor oluşu. Pozitif alanlarında işlerde hızla ilerleyiş, belki bir terfi ve yeni iş atılımları, atılımlarda kazançlar söz konusu olacak. Bir çok hedefinizin ve belki de hayal bile edemediğiniz bir çok şeyin gerçekleştiğini görebilirsiniz.

Negatif alanlarda ise; sıcaklık artışı, yağışlar ve toprak kaymaları ve erezyonlar görülmesi mümkün. Buna tedbir alınması doğrultusunda geçirilebilecek pozitif bir ay olacak diyebiliriz.

Dönüşüm ve gelişime açık zeminlerde ilerlemenin kolay olduğu, hedeflerin gerçekleşme potansiyelinin fazla olduğu bu ayın kazananı da çok olacak.

Buna istinaden ayın sektörel planını ekte bilgilerinize sunuyorum. Tabi burada yapılan tedavi yöntemleri ( konumlara yerleşecek objeler ve iyileştirmeler kişiye özel olacağı için ) bunu göz önüne alarak ilerlemenizi rica edeceğim.

Finansal kazançlardaki etkiler tamamen kişiye özel olup, sorumluluk danışana aittir.

Finansal, ilişkisel, korunma vb sektörlerinizin dengesini korumak ve gücünü  arttırmak için bize ulaşabilirsiniz 🙂

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.