Temmuz Dolunay’ı

Dolunaylar kendinden emin güneşin sezgisel aya tam olarak karşı gelmesi sonucunda meydana gelir. Altı ay, hatta iki hafta önce başladığınız projeleri tamamlamak için her zaman aylık bir fırsat sunar. Bunlar ay fazlarının zirve noktaları, kırılma noktaları ve salıverme şansıdır. Ve bu ayın dolunayı pragmatik, azimli, çalışkan aynı zamanda duygusal ve öngörülü Tavşandayken, yeni bir bölüme başlamadan önce bir bölümü kapatmak için adım adım bir şans planı oluşturmak için motive olabilirsiniz.

Dolunayın duygusal doğası ve Satürn’ün gayretli etkisi göz önüne alındığında, dalgalı zorlu duygu durumlarından kolaylıkla çıkabilirsiniz.

Ayın Ateş ile kavuşumu, gölgeleri ve altta yatan gerilimi artırıyor.

Ay Tavşan burcunda ve gölgeler yeniden doğuş, dönüşümün etkilerini hissetmeniz mümkün. Aksi takdirde bir kenara atılabilecek olan, altta yatan karanlık duygular yüzeye çıkmanın bir yolunu bulacak. Dengede kalmalı ve duyguları iyi yönetmelik bu hafta.

Ay’ın bazı açıları atılımları teşvik ediyor.

Bu dolunay için kilit bağlantılardan biri, şu anda diğer dünya burcu Keçi Burcunda ( yani toprak) hareket eden yenilik ve atılımları heyecanlandıran uyumlu, üretken bir kesişim. Beklenmedik, ani olaylar meydana getirme eğiliminde olsa da, gerçekten ilham verici bir etkiye de sahip olabilir. Özellikle de başka bir element veya ışıkla olumlu bir şekilde senkronize olduğunda.

Buna karşılık, bu, gözlerinizi açan bir aydınlanma yaşayacağınız ve bir şekilde kendi başınıza olmak için güçlenmiş hissedeceğiniz bir an olabilir. 

Ay, dolunay gününde sadece ana burcu Tavşan burcunda güneşin karşısında oturmakla kalmayacak, aynı zamanda Tavşan burcunda hareket eden haberci gezegen Merkür ile olan karşıtlığını da geçecek. Duygusal, hassas ve şefkatliyken, Kaplan somut olduğunu bildiği şeylere bağlı kalmayı tercih eder. Akılcı, sağduyulu, hırslı bir zihniyeti korurken bir hedefe odaklanacaklar ve ona doğru çalışacaklar.

Bu karşıtlıklar, bu iki yaklaşımın veya bakış açısının birbiriyle çeliştiği durumları kesinlikle vurgulayacaktır. Kağıt üzerinde mantıklı olanı yapmakla kalbinizin sesini dinlemek arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Ve Merkür bilgi ve iletişimi denetlediğinden ve karşıtlığın kafa karıştırıcı etkisi bu dolunayda pişirildiğinden, herhangi bir büyük hamle yapmadan önce tüm ayrıntıların elinizde olduğundan emin olmak isteyebilirsiniz.

Dolunay için burçlar :

Ejderha

Dolunay kariyerle ilgili onuncu evinizi aydınlatırken, profesyonel bir bölümü tamamlıyor olabilirsiniz. Uranüs ikinci gelir evinizdeyken, ileriye dönük yeni bir yolu benimsemekten korkmamak finansal ödüller getirebilir.

Yılan

Dolunay, macerayla ilgili dokuzuncu evinizde ve bir inanç sıçraması yapmak veya konfor alanınızdan çıkmak, büyümeniz için şimdi bir zorunluluk gibi geliyor. Özellikle de burcunuzdaki Uranüs ile olan bağlantısı sayesinde.

At

Yeni ay, duygusal bağlar ve cinsel yakınlıktan oluşan sekizinci evinize düştüğü için, kendi rahatlığınızdan ödün vermeden en yakın, en dönüştürücü bağlarınızı beslemenin en iyi yolu ile boğuşuyorsunuz.

Keçi

Yedinci ortaklık evinize düşen dolunay sayesinde, yakın bire bir ilişkide bir aşamadan diğerine geçmek üzeresiniz. Şimdi karşılıklılık üzerinde düşünmek çok önemli olacak.

Maymun

Dolunay, günlük rutin ve sağlıkla ilgili altıncı evinizde olacak, bu da günlük koşuşturmalarınızla uğraşma şeklinizden bıkmış olabileceğiniz anlamına geliyor. Artık daha fazla organizasyon ve yapı eklemek, iş-yaşam dengenizi iyileştirebilir.

Horoz

Romantizm ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinize dolunay düşerken, aşkınızın veya yaratıcı yaşamınızın yepyeni bir bölümüne dalmaya hazırsınız. Uranüs macerayla ilgili dokuzuncu evinizdeyken, bilinmeyeni kucaklamak özellikle heyecan verici.

Köpek

Ev hayatınızın dördüncü evini vurgulayan bu dolunay ile geçmişten gelen zorlu duygusal sorunlar üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Ancak onlarla yüzleşmek kalıcı iyileşme sağlar.

Domuz

Dolunay iletişimle ilgili üçüncü evinize düşerken, öğrenme ve başkalarıyla belki de özellikle bir en iyi arkadaş ya da partner le bağlantı kurma arzunuz yükselir. Sadece kendinize ve başkalarına değer verebilmek için sınırlar koymayı unutmayın.

Fare

Dolunay ikinci gelir evinize düşerken, finansal olarak motive edilmiş bir projeyi tamamlıyor veya profesyonel bir düzenlemeden geçiyor olabilirsiniz. İlerlerken, yalnızca banka hesabınıza değil, günlük sağlığınıza neyin hizmet edeceğini düşünün.

Öküz

Dolunay burcunuzdayken, duygularınız yüksek olabilir. Kendinizi ekstra hassas hissettiğinizi ve kendinize zaman ayırmak için işten bir adım geri atmanız gerektiğini kabul etmek aslında sizi daha güçlü kılıyor.

Kaplan

Maneviyatla ilgili on ikinci evinize düşen bu dolunay, bu noktaya kadar eski duygusal yaraları ne kadar iyileştirdiğinizin ve buradan nereye gitmeniz gerektiğinin daha fazla farkına varmanızı sağlayabilir.

Tavşan

Bu dolunay, bağ kurmayla ilgili on birinci evinize denk geliyor; bu, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla birlikte ortak bir çabayı tamamladığınız anlamına gelebilir. Deneyim, kendinizi daha bağlı ve desteklenmiş hissetmenizi sağlıyor, bu yüzden bunun keyfini çıkarmak için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.