Tutulmalar Nisan 2022

Tutulma olgusunun astrolojik ve bilimsel önemi vardır.  Tutulmalar beraberinde bir çok doğa olayını beraberinde getirdiği gözlemlenmiştir. Bu yıl toplam 4 tutulma olacak. Bunlardan 2 si güneş tutulması ve iki ay tutulmasıdır. Astrolojik olarak hem güneş hem de ay tutulmaları eşit öneme sahiptir.

Yin Su günü gerçekleşecek Dolunay hassas enerjisi şimdiden bizi bir duygu denizinde yüzüyormuş gibi hissettiriyor . Geçmişe özlem, ani gelişen duygusallıklar ve algılayış, gelişen algı, mistik anlamda ilerlemeler kaydeden bir çok rehber ve gerileyen ruhlar. Bunların hepsine bu dolunay ile birlikte şahit olacağız.

Dolunay saf bir güç olarak kullanılabilir. Tıpkı ışık gibi. Işık parlar. Işıktan faydalanabilirsiniz, kullanabilirsiniz. O o nedenle oradadır.

16 Nisan’da Ejderha burcunda duygularımızı kozmik bir alana geçti. Bu ne demek geleneksel olarak Pembe Ay olarak bilinen Nisan ayı dolunayı, odak noktamızı ortaklıklara, kişilerarası konulara ve iletişimdeki netliğe kaydıracak. Ejderha mevsimi genellikle kendi istek ve ihtiyaçlarımıza öncelik vermemizi sağlar. Geçmiş ve gelecek ile bağlantılarımız aracılığıyla uyum bulmamıza ve başkalarının ihtiyaçlarını daha iyi düşünmemize yardımcı olur. Hayatlarımıza denge getirmek ve önemsediğimiz insanlara ve durumlara olan taahhütlerimizi güçlendirmek için çalışma zamanı.

Bu Dolunayın en şanslı burçları Maymun Fare Ejderha olurken / At ve Köpek burçları bazı alanlarda zorluklar yaşayabilecekler. Bu üç burç, Ejderha ile uyumlu olduğu için olumlu bir gün geçirecek. Dolunay sizler Maymunlar için kendilerini ifade yeteneklerini arttırdıkları gibi, bir takım yeni girişimlerde bulunma fikirlerine de açıklar. Domuz ve Tavşanı besleyip büyütecek olan bu dolunay, Keçiyi düşündürecek. Yılan Horoz ve Öküz ödün vermek zorunda kalacaklar. Geçmiş ve gelecek arasında gidip gelecek ama toparlanacaklar. Kaplanlar ise yılın ev sahibiyim rahatım diye düşünmelerini isterdim ev ve aile ile iletişimi dengelemek durumda kalabilirler.

Nisan ayı iki güçlü tutulma mevcut demiştik. İlki Bugün 16 Nisan 2022 Ay tutulması, İkincisi 30 Nisan’da gerçekleşecek Güneş Tutulması. Güneş Tutulması hızlı değişimleri ve kaderin ani bükülmelerini getirmesiyle bilinir, dolayısıyla bu tutulma değer verdiğimiz ve istediğimiz şeyleri tamamen değiştirebilir. Neyse ki, bazı çalışmalarımız kaos içinde sakin kalmamıza yardımcı olabilir.  Tezahürler için en iyi zaman olmasa da Tutulmalar , evrenin size her türlü sürpriz armağanı ve hayal bile edemeyeceğiniz ani fırsatları bahşettiğini görebilirsiniz. Arkanıza yaslanın ve sizin için ne tür bir tutulma hediyesinin ortaya çıktığını görün. ( Her şeyin en iyisi ve en hayırlısı olması dileklerimle)

Güneş tutulması 30 Nisan 2022’de gerçekleşecek. Aynı zamanda yılın ilk ay tutulması güneş tutulmasından tam 15 gün sonra gerçekleşecek. Her iki tutulmanın da insan hayatı üzerinde olumlu ve olumsuz etkileri olacaktır. 2022 yılındaki ilk güneş tutulmasından hangi burçların etkileneceğini öğrenelim.

Ejderha ve peşi sıra gelen Yılan ( Mayıs ilk haftası ) –  Yılın ilk güneş tutulması burcunuzda gerçekleşecek. 15 gün arayla gerçekleşecek her iki tutulma da sizlere uğurlu gelecek. İşyerinde terfi alma şansınız olacak. Özellikle Ejderhalar. Tüccarlar kar edebilir. Bu süre zarfında yeni bir işe başlamanız iyi bir fikir olabilir.

Maymun ( Eylül ilk haftası ) – Ay ve güneş tutulmasının etkisi Maymun burcunda görülecek. Maymun burcunun mali durumu bu dönemde iyileşebilir. Promosyon imkanı vardır. Gelir artışıyla birlikte yatırıma da odaklanacaksınız. Maymun ve Horoz insanları için seyahat fırsatları olacak. Bu yolculuk size finansal ilerleme sağlayabilir.

Kaplan aile ve ev ile ilgili gelişmeler yaşarken, gerginlikleri de beraberinde getirebilir bu Dolunay.

Tavşan burçları bugüne kadar bekledikleri fırsatlar önünüze gelebilir. Beklediğinize değecek zamanlar yakın.

Öküz burçları çalıştığınız alanda köklü değişimler isteseniz de erken olduğunu belirten tutulmalar olabilir bu yaşanan.

At burçları için berrak zihin için çabalayan biri için sakin kalmanın en iyi yolu hareket etmek ve bu sizin için seyahat etmek mi? Ancak eş veya partner ile iletişimde zorlayabilir tutulmalar.

Köpek Burçları geçmiş peşinizi bırakmıyor mu? yoksa siz mi geçmişle vedalaşmıyorsunuz? Vedalaşma vakti. Yeni yollara merhaba deyin. Geçmiş bitti.

Domuz burçları ay tutulması ne yorucu geçiyor ve sorgulatıyor her şeyi üzerine bir de güneş tutulması yaşanacak; hani benim yılımdı bu yıl diyorsunuz biliyorum. Evet ama kendinizi bu kadar yormanıza gerek yok. Olan olduğu haliyle güzel.

Keçi burçları için kim dedi ki inatçıdır diye? 🙂 isminden sanıyorum. O halde her tavşan burcu da havuç mu seviyor diyelim. 🙂 Bu iki tutulma arası anlam arayacaksınız. Sorgulayacaksınız. Duygulardan duygulara dolaşacaksınız. Gerek var mı?

Her iki tutulma da Fare burcu insanları üzerinde iyi bir etkiye sahip olacak. Bu dönemde yeni iş fırsatları elde edebilirsiniz. Fare burcu insanının maddi durumu daha da güçlenecek. Güneş ve ay tutulmaları sırasında takılıp kalmış çalışmalarınız tamamlanacak.

Sevgilerimle;

Burcu Erim Dural

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.