Yin Metal Dolunayı

Ay Yin Metal Burcuna ilerleyecek dolunayı işaret ederken, kalbimizde neyin yankılandığını vurgulayacak.

Bu nedenle, kendinizi evinizde gibi hisseden veya belki de size eve dönüş hissi veren yerleri veya eğlenceleri tekrar ziyaret etme dürtüsü olan insanlara çekildiğinizi hissedebilirsiniz. En derin kalbimizin arzusunu yansıtan şeyi yaparak, derin bir iç huzur duygusu yaşabileceğiniz yerlerde kendinizi bulabilirsiniz.

Bunun nedeni, bu tür eylem ve duyguların, her şeyle derin bir bağlantı duygusu olan öz benliğimizle oturmamız için bir katalizör görevi görmesidir. 

Doğa Ana’nın kollarında vakit geçirmek, Yin Metal bir ay geçişinin uyandırabileceği duygusal hassasiyetleri yatıştırmanın, en iyi yollarından biridir. Ayrıca güzel olanı beslemek ve güzel olan herşeyi büyütmek beslemeye yönelmek en bereketli ve mühim adımlardandır. Çünkü yin metal güzelliği vurgular ve aynı zamanda güzellige engel olabilecek güçleri ayağa da kaldırabilir. Bunları da unutmayalım.

Dolunaya ve Ocak ortasına gelecek olursak yüksek sesli sözlerin ve bilinçsiz eylemlerin genellikle kalbin sessiz bilgeliğini yansıtmadığını da vurgulayabilir. Bu nedenle kalbinizin sesine daima kulak vermeliyiz. Yüksek enerjilerin ve an itibariyle doğa olaylarının da tüm dünya üzerinde de aktive olduğu bir enerjiye girdiğimiz bu 3 gece de yersel göksel enerjilerin etkisi altında doğayla uyumlu hale gelmemiz önemli.

Bu yüzden, kendilerinin veya başkalarının süptil enerjilerine uyum sağlayamayacak kadar baskın olan zihinlere maruz kalmanızı en aza indirmeye çalışın. 

Eğer dinginlik bulmayı, yapmayı bırakmayı ve sadece ‘olmayı’ zor bulan biriyseniz belki de, yaşamın kutsallığına karşı saygıyla zihninizi bunaltacak bir manzarayı seyretmeye veya düşünmeye niyet edin.

Bu yıl dolunayla birlikte olumlu ve şanslı durumlar oluşturmak ve bazı önemli tarihlerde ritüeller için önemli.

2022 ye hazır olun diyor kısaca Dolunay 🙂

Randevu ve bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

Gününüz kutlu olsun,

ChineseAstrologer

( Tüm Hakları Saklıdır)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.