Yeni Ay Kasım 5 (Karanlıktan Aydınlığa Çıkış)

5 Kasım’da gökyüzünde yükselen Yeni Ay, bizi doğrudan Yin su mevsiminin kalbine ve ruhumuzun derinliklerine taşıyor. Bu güçlü Yeni Ay bazı gerilimlere, kargaşalara ve beklenmedik sürprizlere yol açacak. Yorulduk yeterli değil mi daha ne olacak diyorsunuz biliyorum ve ekliyorum aynı zamanda duygularımız, korkularımızla derin bir bağ kurmamıza da yardımcı olacak. Yani içsel ve derin bir sezgisel varoluş, kendine ulaşma vb. yaşamsal döngüler içerisinde geçen ay sorgulanan birçok şeyin cevabını alabileceğimiz güzel gelişmeler mevcut. Eğer gerçeğinizle barışmaya istekliyseniz, Kasım 2021 Yeni Ayının manevi anlamı mucizevi sihirle dolu.

Yeni Aylar , aylık ay döngülerinin başlangıç ​​noktasıdır, bu nedenle astrolojik olarak yeni başlangıçlar ve yeni fırsatlar getirebilir. Bu, kişisel niyetler belirlemek, yeni projelere başlamak ve hayatınıza yeni şeyler getirmek için ayın en iyi ve şanslı zamanlardır. Bu yüzden pek çok insan bu ayları ritüelleri tezahür ettirmek için kullanır. Özellikle Kasım 2021 Domuz Yeni Ay’ı yılın en duygusal ve maneviyatı güçlü ayıdır. (Ülkemiz ve ülkemizde yaşayan kişiler içinde duygusal alanda gelişim ve değişimin adımlarının atılabileceği, duygusal alanda anlatan bir ay olacak) Bu nedenle bu yeni ayın manevi anlamı, tamamen gölge taraflarımızın karanlığıyla yüzleşmek ve içsel gerçeğimizi kucaklamakla ilgilidir.

Yeni Ayının Manevi Anlamı Nedir?

Kasım’da Yeni Ay zirveye ulaştığında bazı enteresan titreşimler ve bilinç seviyeleri açığa çıkabilir. Bunun nedeni, Domuz burcundaki yeni ayın bazı geleneksel ritüeller için kullanılmasıdır. Bu zaman diliminde gerçekte bilen ve yapanların belirgin şekilde ayrıldığı net zamanlar olarak kendini gösterebilir. Gerçek yetenekler ve var olan yetenekleri açığa çıkarabilir.

Ay enerjisi, sezginizi ve ruhsal bağlantı duygunuzu yükseltmeye yardımcı olabilir. Onu gerçek duygularınızla ve yaşamınızın yüzeyinin altında yatan korkularla temasa geçmenize destek verir. Ruhunuzun karanlık kısımlarına bir kez ışık tuttuğunuzda, bu şeyleri iyileştirme ve dönüştürme, onları güce dönüştürme şansınız olur.
Son dönemlerde her şeyden bıkmış hissetmeniz, baş ağrısı hissetmeniz, ağlamak istemeniz, neden ve niçinler içerisinde yön bulmaya çalışmaya gayret göstermeniz çok doğal. Bu kaçınılmaz durumlar içerisinde kendinizi ya çok şey yaparken ya da hiç bir şey yapmazken bulabilirsiniz. Kendinizi yediden tanımlamaya çalışırken, tanımların ne kadar anlamsız olduğunu da anlarsınız bu arada. Ve bu dönemde ya çok sıkılıyor ya da çok çalışıyor ama eski siz olamıyor olabilirsiniz. İşte bu sizin hep üzerini örttüğünüz yanınız. Bırakın çıksın ve tanışın onunla. Bastırmak ile sadece kendinizi yaralayıp hasta edebilirsiniz sadece. Şimdi bu yeni ay da karanlık dediğimiz üzerini örttüğünüz yanınıza merhaba deyin ve salın gitsin. Emin olun geçecek.

Bilinmeyene direnmek, kaçınılmaz geçiş ve yeniden doğuş döngüsünden korkmak yerine, acınızı güce dönüştürmenin, güzelliklerinizi ortaya çıkarıp parlatmanızın, ortaya çıkan tüm güzellikleri saklamadan sunmanın tam zamanı. Çünkü ne Siz şimdi iseniz aslında O’sunuz ve O kişi olmak için geldiniz.  En varoluşsal düşüncelerinizi keşfetmenize izin verin ve alabileceğiniz tüm sezgisel mesajlara güvenin.

Yeni ay mükemmel bir varoluş ve şekillendirme zamanı; olacak.

Detay ve geniş bilgi hakkında bize ulaşabilirsiniz.

ChineseAstrologer

Buraya bu satırları okumak için gelen tatlı ve güzel arkadaşım; seninle değerli bir kitap okuması ve dinlenen şarkı sonrası eşimle konuşmalarımdan esinlenilmiş yazımı da paylaşacağım. Okumak istersen.

Yeni Ay kutlu olsun ?

Hayat mükemmel değil ve onu kısmen sen, ben, bizler seçmedik . Bir gün sana, bana, bize “Uç, haydi” dediler.

Bizler insanız ve uç dediklerinde uçacağımızı sandığımız için belki uçmaya kalktık ve belki de düştük.

Şimdi sen asfaltın üzerine yapışmış bir halde ne işim var burada diyorsun?

Ama alışacaksın. Orada birkaç tüyünü bırakacaksın, anlam bulacaksın ve yeniden uçmaya başlayacak ve bir süre süzüldükten sonra tekrar asfalta konacaksın. Çünkü bu “hayat”.

Hayat tutmayacağı sözler verecek. Bazen kahramanlıklar da yapacak. Asla tanıyamayacaksın onu,

“Belki”lerle dolu olacak. Ama nihayetinde kollarının arasına alacak seni.

İki günde bir çirkin, bir güzel olacak. Şaşıracaksın. Ta ki anlamlandırabilene kadar.

Onu sev sevebildiğin kadar. ? Eğer yüreğin sevgide tereddüt ederse düşün. Neden diye? Fazla da sorgulama ama. Sonuçta kader diye bir durumumuz da mevcut.

Yolda gülümsemeyi unutma.

Ve belki de kader fikir değiştirir.

Bazıları hayatlarını değiş tokuş yapmak istiyor.

Her umudun kendi hüznünü sürüklediğini bilmeden.

Görünmez bir pranga gibi.

Bizi gülünç yapan.

Tarih yazıyoruz ancak farkında değiliz.

İki günde bir, beyaz bir sayfa açıyoruz kendimize.

Çok önemliyiz ancak önemimizi başkasına biçtiriyoruz.

Bu nedenle şimdi başla ve daima ileri bak.

Çünkü zaman, hiç ama hiç beklemiyor.

Yolunda gülümsemeyi unutma.

Belki kaderin fikir değiştirir ve kendi aydınlığına koşarsın ?

ChineseAstrologer & Sifa Sanatları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.