2019 Yılan Burçları

Aşk ve İlişkiler

Yılan Burçları için 2019 yılı biraz zorlu geçecek. Bekar Bir Yılan Burcu kadını iseniz bu yıl tanıştığınız kişilerle çok çok iyi empati kurmalı ve gerçekten size değer verip ermediklerini anladıktan sonra ilişkiye başlamalısınız. Yılan burçları için bu yıl evlilik ve nişan gibi kararlar alırken dikkat edilmesi gereken bir yıl olacak. Evliliğinizde de yanlış anlaşılmalara alan vermemek için açık ve net kendinizi ifade etmeniz her şeyi yoluna sokabilir.

Finans ve Para

Yılan Burçları için bu yıl finansal ve parasal açıdan da zorlayıcı bir yıl olabilir. Bunun tedbiri olarak aşırı harcamalarınıza dikkat etmek, alım – satım işlerinde çok gerekli değil ise adım atmamak sizin için kazançlı olabilir.

Kariyer

Yılan Burçları için bu yıl ekstra bir kariyer şansı veya bir kazanç olanağı sunmasa da bu yıl sizin kendinizi her alanda izlemeniz ve nerelerde eksiğiniz olduğunu anlamanızı sağlayacak bir yıl olabilir. Yeni bir iş açmak ve yeni kariyer alanlarında adımlar atmak için uygun bir yıl değil. Olanı elinizde tutmak ve anlaşmazlıklar olsa da bunları azamiye indirmek sizin elinizde.

Sağlık

Yılan Burçları bu yıl sağlığınıza maksimum derecede dikkat etmeli beslenme düzenine ve egzersiz sistemlerini iyi takip etmeliler. Özellikle kalp problemleri ve ateşli hastalıklar sizi yorabilir. Bu yıl yolculuklarınızda temkinli olmalı, mümkünse ateş ve su ile yapılan işlere temkinli yaklaşmamalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.