7 Aralık 2018 Yeni Ay

7 Aralık 2018 itibariyle Çin Burcu Fare’yi gösteren yeni bir aya giriş yapıyoruz. Çin astrolojisinde bu yeni Ay, Ağaç Fare’ nin akıl ve zekası ile yönetilecek. Özellikle planlama, yapılandırma ve düzenleme konularında desteğin doruklarda olacağı; hiç beklenmedik sırların, gerçeklerin ortaya çıkacağı ve sonuca götürüleceği aylardan birini yaşayacağız. Ayrıca hiç sosyal olmayan birinin dahi kendini çok sosyal ve aktif hissedeceği zamanlar kapıda.Hiç ummadığınız kişilerle önemli bağlantılar kurabilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz.
Büyüme ve gelişmeyi de içinde barındıran bu ay öncesinde eğer hiç ummadık ani ayrılıklar, tartışmalar,kayıplar v.b durumlar yaşadıysanız bilmelisiniz ki sizin için çok daha verimli alanlarda ilerlemeler söz konusu olacak.
Fare işinde mükemmeldir. Bu nedenle yıl sonu deyip kendi enerjinizi bloke etmeden iş görüşmeleri, kariyer planlamaları,eğitimler ve strateji oluşturma konularını gündeme getirebilirsiniz.
Eğer çok hassassanız ve kolayca korkabiliyor/korkutulabiliyorsanız, o zaman önlem almanız gerekebilir. Bu ay kolaylıkla sansasyonel durumlar,aldatılma ya da iftiraya açık durumlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi mümkün olduğunca reel dünyada ve kontrollü tutun. Başkalarına yardım etmek isterken bu yardım isteğiniz ve iyi niyetiniz kolaylıkla kullanılabilir. Bazı insanlar cömertliğinizi,naifliğinizi bir zayıflık olarak görebilir. Hatta tertemiz enerjinizle ruhsal vampirleri bile çekebilirsiniz. Dikkat!!
Şiddet, suç ve uyuşturucuların yaygın olduğu olumsuz ortamlardan kaçının. Vücudunuz zehirlenme ve enfeksiyona karşı daha duyarlı olabilir dikkatli olun.
7 Aralık 2018’deki yeni ayın ana temaları, öfke, korku, aldatma, kafa karışıklığı, ihanet, skandal, intikam, ahlaksızlık ve sapkınlık olacak.
Ve yine bu yeni ay ile kadınlarla ilgili konular gündeme oturacak gibi. Kaybı, ıstırabı ve hayal kırıklığını önlemenin en büyük anahtarı dürüst olmaktan geçiyor. Başkalarının hal, tavır ve davranışları sizi öfkeli, kaba ve intikam almak isteyecek pozisyona getirebilir. Bundan uzaklaşmanın en iyi yolu bu tür olayların olabilme ihtmalini göz önünde bulundurup herhangi bir provokasyona gelmemek olacak. Eğer tepki vermeniz gerekiyorsa, bunu doğrudan, dürüst bir şekilde yapın. Araya başkalarını sokmayın. Özellikle, yeni ay sahtekârlar, şarlatanlar, kült önderlerin kişileri aldatma riskini artırıyor. Sorunlarınıza çözüm bulmayı,size yardım etmeyi talep eden öncü insanlara dikkat edin. Sorumluluk sahibi kişilerin cinsel taciz haberlerini duymamız olası.
Bunların yanı sıra yeni ay yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü harekete geçirecek. Yani bu sanat, müzik, heykel, dans ve tiyatro için iyi bir ay fazı. Eğlence, eğitim, sosyal sorumluluk projeleri için mükemmel bir ay.
7 Aralık 2018 yeni ayında yaşamda kişisel hedeflerinizle ne kadar ilerlediğinizi görmek istiyorsanız son beş aya bakmanız yeterli olacaktır.
Ve Aralık sonrası 2019’dan küçük bir tüyo verecek olursak; 2019 büyük netlik istiyor. Ve eğer hedefleriniz, idealleriniz net ise size büyük destek sağlıyor. Ancak bu ay arınma ve netlik kazanma zamanı. Yeni ay ortaklıklarla ilgili kararları sorgulatabilir ve size netlik kazandırabilir. Çünkü belki de ortaklık sizin için doğru değil ve sizin tek çalışmanız için size özgürleşin mesajını veriyor.
Bazıları için kendi merkezini bulmakta zorluklar yaşatabilir.Net olun, kararlı olun ve hedef koyun. 2019 size destek olacaktır.
Sevgiler

Burcu Erim Dural

Not : Bu ay ki şans Fare, Ejderha, Maymun ve Öküz yıllarında doğanlardan yana. Özellikle At burçları bu ay biraz daha dikkat etmeli.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.