Ekim Sonu ve Kasım 2018

Her bireyin bir hayali ve bir de gerçekte yaşadığı yaşam var. Her ne kadar mutlu olursanız olun mutsuz olduğunuz, her ne kadar mutsuz olursanız olun mutlu hissettiğiniz alanlarınız var. Bilgelik içinde var olurken cahil olduğunuz konular, zenginlik içinde var olurken fakir kaldığınız durumlarınız var. İşte bu Ekim sonu özellikle 27 – 28 ekim ve sonrası bu konuların iyice ortaya çıkması söz konusu (tabi görmek isteyenler için)
Özellikle yarın biraz çelişkili borsa ve maddi dalgalanmalar köpek ve ejderha burçlarını etkileyebilir. Yatırım yapmamaya dikkat edin. Keçi, Ejderha, öküz burçlarında çatışmalar, ufak kazalar, kendini suçlamalar veya ileride kendine zarar verecek aşırı öz güven söz konusu.
Domuz ve Fareburçları para konularına dikkat. 2019 domuz burçlarına iyi gelecek ancak biraz daha sabır gerekli. Kasım ve Aralıkta hoş şeyler Fare ve Domuza gelecek tabi. Kaplan burçları içinizde eksikliğini hissettiğiniz şeyleri başka yerlerde aramaya meyillisiniz, ancak bu sizi acıtacak sakin olup kendinizi dinlemenizde fayda var. Taşan burçları yatırım yaptığınız veya düşündüğünüz gayrimenkuller için biraz daha beklemenizde fayda var. Çok büyük bir iş sizi bekliyor olabilir.
Maymun ve Horoz burçları güçleniyorsunuz, gelişiyorsunuz egosuz yolunuza devam edebilirseniz yolunuz açık destek göreceksiniz.Horoz burçları harcamalara dikkat.At burçları eğitim, toplantılar sizi yorabilir bu hafta sonu biraz dinlenin olur mu? Yılan burçları kendinize bu kadar yüklenmeyin, sakinliği seviyor olabilirsiniz ancak sosyal ortamda daha iyi hissedeceksiniz. Hafta sonunu güvendiğiniz kişilerle geçirin.

Ekim sonu ve Kasım ayının en büyük hediyesi ve 2019 gündemi bu söz olacak:

Hepimiz aynı teknede, Fırtınalı bir denizde birbirimize güçlü bir güven ve sadakat borçluyuz.

Özde insan olarak; 2019 da bu sözün manasını anlayacağımız bir yıl olacak. Kasım başı itibariyle kendinize, dostlarınıza ve sevdiklerinize daha çok ihtiyacınız olacak.

Burcu Erim Dural
chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.