Şubat 2024 (1)

2023 yılının enerjilerini atmanın ve yenilenmenin tam zamanı. ‘Şubat itibariyle 2024 enerjisine giriyoruz 6 sı itibariyle de 20 yıllık ateş ve toprağın gücüne şahit oluyoruz.  Boş görkemin ve ihtişamın yerini içi dolu gücün, bilginin, yeteneklerin ve gerçek zerafetin alacağı 2044 yılına kadar sürecek yeni bir döneme giriş yapıyoruz. 

Fizik ve Metafiziğin birleşeceği , tanımlanamayanların tanımlanacağı belki de yeni bir bakış açısının dünyaya yayılacağı bu dönemi yaşadığımız için mutlu olmalıyız. Buradan sonraki süreç her ne kadar kabul edemesek de robotlar, insanlar, doğa ve doğal süreçler arasında geçecek.

29 Ocak 4 Şubat 2024 arası enerjiler Ejderha döneminin enerjilerini taşıdığı için ;

Gündem ve konularımız gerçekleştirmek istenenler için fırsatların doğuşu, finansal ve otoriter güçlerimizin arttığı zaman dilimi olacak. Beklenmeyeni Bekleyin kelime dizilimi tam da bu yıl için söylenmiş olmalı.  Beklenmedik fırsatlar, beklenmedik telefonlar ve hiç beklenmedik hiç olmaz dediğiniz şeylerin gerçekleşbileceği zaman dilimlerindeyiz.

Hangi burç olursanız olun yüzünüzü iyi ye ve güzel döndürün. Güneş burç ayırmadan ışığını paylaşır. Siz mutlu olmaya, fırsatları almaya hazır olun.

ChineseAstrolger

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.