MART Bilge Tavşan’ın Yeni Ayı

Tavşan burcundaki Ay

Mart 2022 Yin Su Göksel Sapının yönettiği ay ile Bilginin ve bilgeliğin evresi içerisinde gezinirken gözümüzü dört açmamız gereken durumlar kapıda. Henüz gözünün önünde olanı, kulağına fısıldanan doğruları duyamayan insanoğlu, bilgeliğin ışığını taşıyan bu Yeni Ay da ne kadar ”Gerçek” çi görebilecek, duyabilecek ve yaşayabilecek.

Dişil enerji alanı tarafından yönetildiği için beyler için kadınlar kadar şiddetli duygular içeremeyebilir. Onları daha farklı enerjiler beklemekte. Bilmeliyiz ki özellikle bu akşam ile birlikte gelen enerjiler, bir dinlenme ve iyileşme zamanıdır. Kendinizi zorlamanın zamanı değil.  Özellikle, içsel bilge kadın arketipini çağrıştıran Tavşan burcunda ay için geçerlidir. Bu, beslenmeyi ve sessizliği besleme zamanını ifade eder. Böylece size rehberlik eden süptil duyularınıza uyum sağlayabilirsiniz, Çünkü Tavşan hassasiyetlerimizi yükseltir, bu da kendinizi yavaşlatmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olacak yatıştırıcı bir şey yapmak için iyi bir zamandır, böylece içsel benliğiniz hareketsiz hale gelir. dalgasız bir göl gibi yumuşak ve dingin hissedebilirsiniz.

Astrolojik olarak Mart için şunları yazmak istiyorum çok fazla detay vermeden;

Korku, bu ayın ve günün özü değil; özgürlük ve mücadelenin tadı ve kokusu yayılacak bu ay ve bu yıl. Mevcut paradigmaya tepki olarak yeni bir dünyanın tohumlarını ekmek için en iyi yıllardan ve aylardan biri olacak Mart. Bununla birlikte, sistem bu yıl da kısmen kırılacağından, muhtemelen gıda ve enerji için bile esnek ve bağımsız olmamızı gerektiriyor. Bu yönde adımlar atmaya başlarsanız, yönünüzü bulmanız ve çok daha ileri gitmeniz olasıdır. Yeniden parlayan manevi Ateş, bir dereceye kadar yolsuzluk ve manipülasyonu ortaya çıkaracak, doğruluğu ve gerçeği daha yükseklere taşımak isteyenlere rehberlik edecektir. Tavşan bilgeliği bu derece önemlidir. ( Burçlardan bahsetmiyorum. Tavşan burçlarından bahsetmiyorum, enerjisel olarak bu döngüden bahsediyorum. Lütfen biraz büyük düşünelim olur mu? )

Bu nedenle, bazılarının bize mümkün olduğu kadar gelecekte sunacağı acımasız dijital kölelikten ziyade bağımsızlık, sürdürülebilirlik ve neşeyi takip etmek istiyorsanız, yeni hayatınıza başlamak için en iyi yıllardan biri bu… ve bu Kaplan yılı boyunca daha adil bir dünya inşa edin! Net olun, Mart ayına sahte olan, sahte olduğunu düşündüğünüz kişilerden arının.

Koruyucu Durga, kaplanla ilişkilendirilir. Wikipedia Durga hakkında şöyle diyor: ”Koruma, güç, annelik, yıkım ve savaşlarla ilişkilendiriliyor. Efsanesi, barışı, refahı ve Dharma’yı kötülüğe karşı iyiliğin gücünü tehdit eden kötülüklerle ve şeytani güçlerle savaşmaya odaklanır. Durga’nın, ezilenlerin kurtuluşu için ilahi gazabını kötülere karşı saldığına inanılıyor.ve yaratmayı güçlendirmek için yıkımı gerektirir.” 

Kötülerle savaşmak ve mazlumları özgürleştirmek için bu yılı Durga’nın koruması altına alalım. Bu, insanlığı köleleştiren sistemden kurtulabileceğimiz zamanı temsil ediyor. Bu yüzden 2022 yılındaki Yang Su Kaplanı ve aynı zamanda şimdi Yin Su Tavşan sırasında kökler çok çok sağlam değil. ve savrulan dünya, insan ve bilinçlerde sağlam yol almak için aklınızın karışmasına izin vermeyin.

Bu Yeni Ay bir başlangıç aynı zamanda yeni bir kökleniş olmalıdır.

Detay için iletişime geçebilirisiniz.

ChineseAstrologer

( Tüm Hakları Saklıdır)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.