MAYIS 2021 ÇİN ASTROLOJİSİNE GÖRE TÜRKİYE YORUMLARI

Mayıs ayı’nın ülkemize olan etkilerinden önce ruhsal alanda etkilerini eklemek istiyorum.

Ruhumuzun rehber gezegeni bu ay ateş ( Yin Yılan ) burcunda, kutsal bilgeliğin işaretlerinden bir tanesi.

Bu ay göksel enerjiler Rüyaları destekliyor. Rüyalar ve sezgiler; iç alemlerde gördüğümüz, hissettiğimiz veya sezdiğimiz her şeydir. Bunlarla, içsel benliğin bizi yönlendirmesine izin vererek, ruhun yerine getirdiği yeni bir döngü yaratırız.
Kısacası;
Bu zaman dilimi duygusal acıyı serbest bırakmayı destekleyen, ait olmadığınız ruhsal ve fiziksel bağımlılıkları aşmak için güçlü bir zaman dilimidir. Eğer her şeyin başında başkalarını değil kendinizi iyileştirmek ve kendi kurtarıcınız olduğunuzu anlamamakta ısrar ederseniz bu yeniay sonrası zorluklara hazır olun. ( 11 Mayıs 2021 )
Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bir niyet belirlemeli  ve yardımsever Yüreğimizden yardım istemeli…  Sonra işaretlere bakıp gerçekleri ve akışı görmeli. Bu, zaman dilimi rasyonel zihnimizle deşifre edilmenin yolu açık olmadığı, karanlık yolumuzu hissetmemiz için ince duyularımıza uyum sağlama zamanıdır.
Bu, atalardan gelen acı ve ağrısının kolektif acı ve ağrısını temizlemenin zamanıdır.
Özellikle bu ay ruhsal anlamda ilerleme öze dönme zamanı.

Türkiye ve Çin Astrolojisi

Çin Astrolojisine göre Mayıs ayı, Türkiye haritası üzerinde gezegenlerin yapacağı pek çok çatışma nedeni ile inişli-çıkışlı birçok durum içerisine geçti.

Hem iyi hem de kötü etkilerin geçerli olacağı bu süreçte hiç şüphesiz ki dengesizliği tetikleyen en önemli gezegen hareketi  Ay Tutulması enerjilerine ait.

5 Mayıs itibariyle, Ejderha burcunu terk ederek; yöneticiliğini yaptığı ve güçlü enerjiler yansıttığı alanımızda Yılan Burcu’ nun içerisine yerleşecek.

Bu Türkiye’ nin kayıplar, harcamalar, halkın refahı, zorunlu kapalı alanlar ( hastane,hapishane ), gizli örgütler, sırlar, yurt dışı ilişkileri gibi konularını temsil eder. Bu alandaki gerilimler ve ön plana çıkışlar 28 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Özellikle 14 -15 Mayıs itibariyle  bu konuların gündemdeki vurgusu iyice şiddetlenme eğilimine sahip olabilir.

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte olduğumuz bu günlerde hastaneleri temsil eden alan içerisin zorlanma, yığılma, maalesef patlamaya hazır bazı enerjiler mevcut. Bu ay patlayıcı enerjiler, ateş çatışması içeren enerjilerin olduğundan bahsetmiştik. Ancak bu bazen aşırılık, büyüklük, olayların fazlaca büyümesini  de temsil eder. Özellikle 26 Mayıs tarihinde yaşanacak Ay Tutulması ile birlikte kaçınılmaz şekilde halkın odak noktası sağlık ve ekonomi olacak gibi.

Mayıs ayında muhtemelen hastanelerdeki yoğunluk, burada çalışan insanlar ile ilgili bazı haberler hem klasik hem de sosyal medyada sıkça karşımıza çıkacak.

Ülke chart ımıza bakıldığında Mayıs ayında gizlilik ihlali, toplumda lüks harcamalar ile ilgili verilen tepkilerin büyüyebileceğine işaret ediyor.

Ve ayın 26 sı itibariyle Ay tutulması ve Göksel enerjilerin etkisi ile bilinmeyen gerçeklerin su yüzüne çıkmasına olanak tanırlar. ( Örnek : Finansal kayıplar bu alandaki çatışmalar sonucu ortaya çıkmıştı )

Kısaca Mayıs, Haziran ve Temmuz gizli belgeler, devlet sırları, şok edici gerçekler gibi olayların daha uzun süre Türkiye gündeminde kalacağına, hastaneler hapishaneler gibi yerlerin toplumun odak noktasında olmaya, yurt dışı ilişkilerimizdeki sorunlar ve halkın refahı ile ilgili sıkıntıların artarak devam edeceğine işaret etmekte.

Çin Astrolojisine göre Mayıs ayı boyunca Yılan Burcu içerisinde iken ekonomik alanlarda bir canlılık, finansal parametreler ile ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşanabileceğine işaret etmekte. Kısacası Mayıs ayı bazı alanlarda çatışmalar getirse de  önemli kazanç imkanları yaratabilecek.

22 Mayıs-12 Ekim tarihleri arasında ise ekonomik alanda kazançları gösteren alanda gerileme hareketi mevcut. Türkiye’ yi ekonomik anlamda yaptığı ve yapmadığı tüm hamlelerini tekrar gözden geçirmek zorunda bırakacak günler geliyor olabilir.

Bunların yanı sıra Yin  doğası nedeniyle Mayısa ayı  kadınlar ve kadınlar ile ilgili sorunları da elbette gündeme taşıyabilir.

Mayıs itibari ile Haziran  için yazılacak çok fazla şey var ancak kısaca düşmanlar-müttefikler- Türkiye- ekonomi ve ani gelişen beklenmedik olaylar diye özetleyebileceğimiz konu başlıkları üzerinde Mayıs ayı sonlarına doğru Türkiye’ yi önemli olaylar bekliyor.

Nereye varacağını çok fazla kestiremeyeceğimiz olaylar silsilesi içerisinde Türkiye dost ve düşmanını net bir şekilde görme potansiyeline sahip..

Aynı zamanda ay sonuna doğru ekonomik parametreler sert dalgalanmalar yapabilir.

Tüm bu hengâme içerisinde Mayıs ayına son noktayı, 26’ sında düşmanlarımızı, silahlı güçlerimizi, hakkımızda devam eden davaları gösteren evimiz içerisinde yaşayacağımız Ay Tutulması enerjisi koyacak.

Ay Tutulması ile Ülkemiz için çok önemli bazı çekişmeler, düşmanlarımızı gün yüzüne çıkaran olaylar Mayıs ayında ard arda gündemimizi işgal edebilir.

Not :Tutulma enerjileri sadece Tutulma’ nın yaşandığı günde etkilerini göstermez. Yani Mayıs ayının sonunda yaşayacağımız Ay tutulmasının etkilerini aslında ayın 9’ undan itibaren deneyimlemeye başlayacağımızı unutmamamız gerekir. 

Mayıs ayında sıkıntılı olma potansiyeli yüksek enerjiler altında kalan ülke haritamız açısından ümit verici bir durum da söz konusu tabi.

Ayın 28’ i itibariyle At Burcu içerisine yerleşmesi, gökyüzünde yüksek koruyucu etkileri  aktif hale gelmesini tetikleyecek.

Hem de tam ülkemizi gösteren Ay Burcumuz üzerinde bu koruyucu enerjiyi alma şansına sahip olacağız.

O nedenle bizleri sıkıntıya sürükleyen bazı olaylar deneyimlesek de en azından belli bir süre için koruma enerjilerinde etkisi ile olumsuzlukların azalacağını ön görmekteyim.

Tutulmalar var olan enerjilerin tamamlanmasına aracılık ettiklerinden Mayıs-Haziran aylarının Türkiye’ de Pandemi süreci ile ilgili çok badireler yaşamak zorunda kalsak da olumlu etkileri göreceğimizi umuyorum.

26 Mayıs Ay Tutulması halk sağlığını gösteren evimizde gerçekleşeceği için Türkiye Pandemi ile olan mücadelesinde başka bir sürecin/şeklin içerisine doğru geçiş yapacak gibi görünmekte.

11 Mayıs Yeni Ay süreci ise dünyada liderler arasında restleşme, silahların çekildiği bir dönem yaşatabilir. Aynı zamanda belediye başkanlarını, belediyeleri alakadar eden; onları gündemde ön plana çıkartacak, restleşme niteliği taşıyan bazı olayların yaşanması da 11 Mayıs Yeni Ay sürecinde mümkün.

ChineseAstrologer

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.