22 – 23 ve 24 Şubat 2019 Burçlar

Burçlar sadece mitlerle temsil edilen ifade biçimleri. Seni sen yapan şeyler bunlar değil. Hiçbir zamanda olmayacaklar.

Ancak yaşam hem mistik hem matematik bir döngü halinde. İkisini birbirinden ayırdığında eksik kalma ihtimalin yükseliyor olabilir. Çünkü tek bir alandan bakmış oluyorsun. Paranın iki yüzü gibi bunları birbirinden ayırmamanı tavsiye edebilirim. Tıpkı yin ve yang gibi.Mistik ve matematik bir arada ancak bu kadar güzel bir hal alabilir. İşte asıl gizem bu.

BaZi Çin Astrolojisi de tam bu alanda beni çok eğlendiriyor.

Yaşam göründüğünden daha da bütünsel ve daha anlamlı.Bütüne bakmayı anlamlandırabilmeli en azından denemelisin. O zaman bütün olduğunu fark edebileceksin. Yaşamsal kilitlerimiz ve hedeflerimiz o kadar net ve açık ki aslında sadece sorman yeterli olanilir. Anlamlandırmak ve bulmacayı çözebilmek için chineseastrologer ve sifasanatlari intagram sayfalarımızı takip edebilir ve bize ulaşabilirsiniz.

2019 biraz zorlu bir yıl olacak demiştik. Depremler, çığlar ve maden göçükleri yaşanması yüksek zamanları barındırıyor. Ancak korkulduğu gibi büyük bir dalga söz konusu (İstanbul depremi) olduğunu sanmıyorum yakın bir dönemde. Büyüklü küçüklü sarsıntılar özellikle göksel ve yersel enerjilerin birbirlirini de itişi nedeniyle daha çok batı bölgesini etkileyecekti.(Bana gelen sorulara cevap olarak yazmak istedim.)
Sadece felaketler olmayacak tabi. Çok güzel gelişimler ve şanslar da var. Gelişmeler, büyümeler yeni icatlar. 2019 yazımı okuyabilirsiniz.

Gelelim Dolunay sonrası ilk hafta sonu burçların neler yaşayabileceğine. Bu hafta cuma günü itibariyle ;

Fare

Beklediğiniz zaman gelmiş olabilir.

Şans bolluk ve bereket enerjileriniz artıyor. Ancak hedeflerinizi gerçekçi tutmalısınız.Sağlığınıza ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

Öküz

İlginç dönüşümler yaşamanız mümkün

Maddi, finasal alanlarda ilginç gelişmeler yaşanabilir. Yeni adımlar için hareket ettiğiniz bir hafta sonu olabilir.

Kaplan

İlişkiler hızlanıyor.

İkili ilişkilerinizde yeni tanışmalar, yeni iş bağlantıları nedeni ile aktif bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Tavşan

İş ve mesleki konularda sürprizler olabilir.

Yeni yeni yepyeni kapıların aralanması, fırsatların gelmesi de söz konusu. Ancak bu gelişmelet düşmanlarınızı rahatsız edebilir. İş ve sağlığınıza önem verin ve bu hafta sonu mümkünse dinlenin.

Ejderhalar

Bolca şans, fırsat ve yeni teklifler bekleyrbilirsiniz.

Hafta sonu arkadaşlar, sosyal alanlar veya üst düzey birisinden gelecek bir destek ile sizin için çok önemli konularda rehber olacak.

Yılan

Aile ve ev alanlarınızda değişimler yaşayabilirsiniz.

İş ve kariyer konularında beklenmedik bir fırsat aniden önünüze gelebilir. Sonuçlanmasını beklediğiniz iş, ev ve gayrimenkulle alakalı konuda sonuca ulaşabilirsiniz.

At

Yeni ve eski tüm atılımlarınızın meyvesini toplayacaksınız.

Kendinizi gösterme adına şanslı bir hafta sonu Sizin için önemli bir kişiyle ilgili gelişmeler sizi yakından ilgilendiren hamleler yapabilir.

Keçi

Maddi alanlar ve finansal konularda hızlı gelişmeler söz konusu.

Hemen her alanda herşeye adım atmayın. Sonuçlar hiç beklediğiniz gibi olmayabilir.

Maymun

Durgunluk sandığınız şeyler yeni gelişmelere gebe.

Yeni enerjileri sizin için güzel fırsatlar, yeni olanakların kapıda olduğunu gösteriyor. Hedeflerinize sakin ve yavaş ilerleyen bir hızla giderken aniden işin büyük hız kazandığını görebilirsiniz.

Horoz

Sizden gizlenen bir durum aniden gözler önüne serilebilir.

Dost ile düşmanı ayırt edebilme fırsatı ele geçireceksiniz. Fevri davranmadan sakin ve kararlı ve emin davranın.

Köpek

Hedeflerinize ulaşacaksınız.

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınızdan umulmadık destekler alabilir ve verebilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar, gelişmeler adına güzel bir hafta sonu.

Domuz

İş fırsatları artıyor.

Şans kapınızı çalıyor ve enerjiniz artıyor. İş teklifleri, fırsatlar, üst düzey kişilerden gelecek destekler sizi mutlu edecek. Ve gelecek güzel günlerin habercisi olacak.

chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.