19- 26Ağustos 2018

Eylül,Ekim, Kasım deprem,yer sarsıntısı ve ateş kazalarında artış olabilir. Temkinli olmamızda büyük fayda var. Bu yıl yer santısı, toprak kayması deprem ve etkilerini sadece Türkiye’de değil dünya çapında rastlayabileceğiz. Bu tehlikeler bu yıl boyunca devam edecek.
Dünya değişiyor ve dengeler yer değiştiriyor. Bir çok yazımda buna değindim, değineceğim.

2018’de Fare, Öküz, Maymun,keçi ve Ejderha burçları paralarını ve varlıklarını korumalılar . Yeni işletmelere girmemek, ancak 2017’de başlatılan projelere devam etmek en iyisi olacak. Ağustos 20 itibariyle dikkat edilmesi gereken bir durum halini alacak.

Tüm burçlar için, bazı durumlarda kendilerini abartmaya ve çok fazla plan yapmaya eğilimli olabilirler. Ancak 2018 Dünya Köpek yılında mümkün olduğunca gerçekçi olmanız en iyisidir.

Ekim ve Kasım aylarında kötü şanslar ortaya çıkabilir. Karlarını artırabilecek daha iyi bakış açıları ile gelebilir. Fare, Öküz, Maymun ve Ejderha burçları işleri takip edebilir ve 2018 Dünya Köpeği yıllarında başlatabilecekleri iş planları yapabilirler.
Yılan,At,Horoz ve Maymun burçları için bu ay biraz zorlu ve yorucu geçecek. Metal kazalarına, çarpmalara, elektrik arızalarına dikkat edilmeli.
Tavşan ve Horoz burçları eylül ayında maddi açıdan tedbirli olmalı ve yatırım yapmamalılar.

Fare, öküz,köpek ve ejderha burçları altında doğanlar istikrarlı bir sağlıktan hoşlanırlar, ancak metalik nesnelerin yol açtığı olası kazalara karşı korunmanız gerekebilir.
Domuz burçları onlara yardım etmek isteyen mentorlarla tanışacaklar ve birçok fırsatla karşılaşacaklar. Odaklanma ve bazı şeyleri yapma ve ayrıca olası engellerin üstesinden gelme gücü olacak güce sahip olacaklar.

Burcu Erim Dural
@chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.