Bu ayın güzellikleri ?

11 Ağustos ve yeni ayın bize getirdiği güzellikler?

Bu dönemeç, kalbinize en yakın olabileceğimiz, kalbimize güvenebileceğimiz zamandır. Kalbimizi dinlemediğimizde, başkalarını yargılamanın doğru olduğunu sanrısına kapılıyoruz. Oysa ki bunun o kadar zarar verici olduğunu anlamamız için sadece gözlem yapmamız yeterli.

Alternatif olarak, özellikle liderlik konumundaysanız, bu yeni ay, başkalarına daha iyi hizmet etmenize yardımcı olacak bazı alçakgönüllü gerçekleri açığa çıkarabilir.

Şu anda güzel niyetlerin en güçlü zamanındayız aslında. Özellikle gezegenimizdeki kalp merkezli liderlikler için iyi dönemler. Bu yüzden lütfen bu küresel şifa niyetini yapmak için bir dakikanızı ayırın.

Nerede olursanız olun, kendiniz ya da başkaları ile yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızı evinize çalışmaya davet edebilir veya yerel salon veya şifa merkezinizde bir çevre düzenleyebilirsiniz. 
Kollektif enerjilerinizi bu amaç üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz.

Yapabilecekleriniz:

1. Adım: Kalbinize uyum sağlayın ve derin nefes alın.

2. Adım: Kendilerine hayran olduğunuz liderleri düşünün ve onlara hizmetlerinden dolayı minnettarlıklarınızı iletin. ( Bu onlar için değil, sizin içindir. Bir iyiliği gönülden yaptığınızda nasıl ki karşınızdakine yaptığınızda kendinizde faydalanırsanız, bu minnettarlıkta aynı şeyi getirir.)

3. Adım: Şimdi size meydan okuyan kişileri ve otoriteleri düşünün ve yaralıları için merhamet gönderin. Onlara rehberlik etmek için en yüksek bilgelik çağırma, sevgi ve şifa gönderin.

4. Adım: Son olarak, kendi kalbinize enerji gönderin, kalbinizin rehberliğini dinlemek için alçakgönüllülüğü çağırın, böylece siziçok daha iyi yönlendirebilir.

Eğer daha iyi bir yaşam sürmek, kalp geliştirmek istiyorsanı bu çalışmaları paylaşmaktan ve kolektif iyileşme dalganın büyütmesi için sevgiyi yaymaktan çekinmeyin!

Rehberiniz kalbiniz, yolunuz ışık varlığınız sevgi dolsun.
Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.